astroshop.ro isi inchide portile, cel putin pe moment

In urma cu mai putin de 2 ani, siteul nostru si-a extins parteneriatul cu HoOGermany, prin intermediul lui Robert Leberk, rezultatul fiind magazinul online www.astroshop.ro, pe care l-am dezvoltat si administrat impreuna. Prin intermediul platformei create, avand un design si o functionaliate de actualitate, cu un portofoliului diversificat si un excelent suport tehnic, www.astroshop.ro a [...]

In urma cu mai putin de 2 ani, siteul nostru si-a extins parteneriatul cu HoOGermany, prin intermediul lui Robert Leberk, rezultatul fiind magazinul online www.astroshop.ro, pe care l-am dezvoltat si administrat impreuna.

Prin intermediul platformei create, avand un design si o functionaliate de actualitate, cu un portofoliului diversificat si un excelent suport tehnic, www.astroshop.ro a deservit unei clientele restranse si in general avizate.

Pentru a adresa clientela de pe piata autohtona intr-o maniera optima si ajustata climatului economic global, de curand am decis cu Robert sa inchidem in scurt timp magazinul online www.astroshop.ro.

Robert va deservi in continuare piata romaneasca prin magazinul online HoOGermany si va ramane in continuare membru, moderador, colaborator, sponsor si prieten al siteului nostru.

Noi vom dezvolta in continuare platforma www.astronomy.ro si siteul recent lansat www.astronews.ro, incercand in continuare realizarea de parteneriate cu toti producatorii si comerciantii de profil, de pe piata romaneasca si nu numai.

Marca astroshop.ro va fi preluata in curand de firma NiMax GmbH din Germania, proprietara siteului www.astroshop.eu.

Chiar daca existenta magazinului online www.astroshop.ro a fost una de scurta durata, speram ca serviciile si produsele oferite sa fi fost cel putin la nivelul clientelei avute si a partenerilor care v-au pus la dispozitie aceasta platforma: siteul www.astronomy.ro si HoOGermany.

11 Responses

08.03.09

Aflu cu mirare de aceasta miscare. Am comandat cu ceva timp in urma un set de oculare Plossl si am si facut plata prin Western Union. Acum nu stiu cu cine sa iau contact si cine imi va trimite setul de oculare. Daca ma poate ajuta cineva in aceasta privinta, astept un mail pe adresa mateslaurentiu@yahoo.com

08.03.09

Daca ai facut comanda si ai transferat banii, atunci ar fi trebuit sa fi primit marfa.
Vorbeste cu Robert Lebek de la HoOGermany. Robert a vandut prin siteul astroshop.ro.
Iata detaliile de contact: info@hoo-germany.de, http://www.hoo-germany.de

08.03.09

Buna seara

eu nu am vazut si nu am primit nici o comanda de un Set de oculare Plossl. Cand s-a efactuat comanda si cand s-a efactuat plata? Cine a dat un raspuns la aceasta comanda si cui s-au dat numere MTCN pentru a putea ridica suma de bani pentru aceste oculare?

08.03.09

Inca o data eu.
Am gasit informatia de comanda unde se vede ca s-a comandat UN Plossl, dar nu am primit nici un raspuns pe intrebarile mele.
Eu nu am primit nici o informatie despre plata prin Western Union de la dvs si nici un Nr. MTCN de la plata efactuata. Asa ca banii sant inca in Western Union si se pot ridica inapoi.
Aici comanda ocularului, dar nu un Set, este numai UN ocular Plossl 25 mm
Totusi toate comenzile care se vor face in viitor, se pot face pe http://www.hoo-germany.de

AstroShop
——————————————————
Numar comanda: 91
Factura detaliata: http://www.astroshop.ro/cont_comenzi_detalii.php?order_id=91
Data comanda: 20 Iulie 2009

Produse
——————————————————
1 x Super Plossl 1,25″ / 25 mm = 184 RON
Cost transport = 63 RON

Total = 247 RON
——————————————————

Adresa livrare
——————————————————
Laurentiu Mates
Bisoca nr 46
Rimnicu Sarat, 125300
Romania

Adresa factura
——————————————————
Laurentiu Mates
Bisoca nr 46
Rimnicu Sarat, 125300
Romania

08.03.09

Laurentiu se pare ca este vorba de o mica neintelegere pe care sunt convins ca o vei putea rezolva impreuna cu Robert Lebek (HoOGermany). astroshop.ro este platforma prin care HoOGermany a vandut in Romania.

Ocularul comandat de tine (inteleg ca nu este un set) se afla inca in Germania la HoOGermany, deoarece plata nu a fost comunicata si confirmata de catre tine. Inteleg ca Robert a incercat repetat sa ia contact cu tine in trecut pe email, insa fara rezultat.
Dupa efectuarea platii tu trebuia sa ii dai ID-ul Western Union lui Robert, pentru a intra in posesia banilor. Acesta este procedura de plata prin Western Union.
Robert iti va trimite azi un email. Te rog verifica si pune-te in contact cu el (info@hoo-germany) si vorbiti direct pe email sau la telefon pentru a rezolva neintelegerea.

De asemenea, te rog nu le mai scrie celor de la astroshop.de (NiMax GmbH) deoarece acestia nu au nimic de a face cu comenzile derulate pe astroshop.ro in trecut.

Te rog confirma dupa ce ati clarificat neintelegerea.

08.03.09

Incurcatura s-a produs din cauza mea; din cauza unor deplasari am facut plata la ceva timp dupa efectuarea comenzii. Totul s-a rezolvat insa si vreau sa le multumesc tuturor celor implicati pentru promptitudine si sprijin.

08.03.09

Multumim pentru confirmare Laurentiu.

08.03.09

draga dle mates atunki kind faci o ko0manda trebuie sa fii atent unde cu ce si pt ce o faci
e ca atunki kind faci sex daca nu faci treaba bine gagika nu-ti mai da multa atentie
fii te rog mai atent dragul meu artist si grafikian mates laurentiu ca in viata daca nu esti atent si istet nemaivorbind de inteligent tio iau altii inainte

respkty, ionel cucu aqlis calul

08.03.09

Info pentru Laurentiu Mates
Pechetul este deja de acum 2 saptamani trimes si cum prevorbit si zis, la Altlassib Onesti. Pentru a ridica pachetul, trebue sa va duceti la Altassib la Onesti, Altlassibul nu vine la dvs!! Acolo va trebue cartea de ident a putea ridica pachetul. Nr de telefon de la Onesti este 0234 321538
Mult succes.

08.03.09

Buna seara
inca o data scuze, am trimes pachteul cum prevorbit la Ramnicu Sarat, dar am scris pentru ca am rascurcat orasele, Oradea. Asa ca pentru sa fie clar, pachetul este trimes la Ramnicu Sarat, si nu la Onesti.

Robert

08.03.09

…nu Oradea, am rascurcat inca o data, am scris gresit Onesti, dar eset definitiv la Ramnicu Sarat.

Robert

Adauga comentariu

* Nume, Email si Comentariu sunt campuri obligatorii

Autentificare site

Album astrofoto

m33_3awa_2kleina.jpg

Recomandari

Fazele LuniiVechime Luna: 20 zile

Distanta: 63 raze terestre
Latitudine ecliptica: 3°
Longitudine ecliptica: 96°

Arhiva