Astro 2010 – Investeste in educatie

Am primit spre publicare o invitatie de la dl. Valentin Grigore referitoare la un eveniment educational, pe care SARM il organizeaza in fiecare an in aceasta perioada. Este vorba despre simpozionul national de astronomie organizat de SARM la Targoviste in perioada 25-28 noiembrie. Motto-ul anul acesta este: Investeste in educatie! Mai multe detalii despre agenda [...]

Am primit spre publicare o invitatie de la dl. Valentin Grigore referitoare la un eveniment educational, pe care SARM il organizeaza in fiecare an in aceasta perioada. Este vorba despre simpozionul national de astronomie organizat de SARM la Targoviste in perioada 25-28 noiembrie. Motto-ul anul acesta este: Investeste in educatie!

Mai multe detalii despre agenda evenimentului, precum si conditiile de inscriere la diversele activitati gasiti la adresa  www.sarm.ro/astro2010.

Cei care vor participa la eveniment sunt invitati sa isi exprime opiniile si sa impartaseasca experienta facuta. Dati click pe comentarii si scrieti pe scurt cum a fost.

3 Responses

Interesting post i love it keep posting more

11.19.10

I have visited the http://www.sarm.ro/astro2010 website to get more details about the event agenda and registration conditions for the activities.

Grateful that you’re always keeping us informed. Looking forward for your future articles.

Adauga comentariu

* Nume, Email si Comentariu sunt campuri obligatorii

Autentificare site

Album astrofoto

M13_final_web.jpg

Recomandari

Evenimente astronomice

Keine bevorstehenden Events

Calendar

Fazele Lunii


Luna in Primul Patrar
Luna in Primul Patrar

Vechime Luna: 7 zile

Distanta: 62 raze terestre
Latitudine ecliptica: 4°
Longitudine ecliptica: 124°

Arhiva