ASTROFOTO 2012 – Concursul Național de Astrofotografie

Societatea Astronomică Română de Meteori (SARM) organizează la Târgoviște ediția a 7-a a Concursului Național de Astrofotografie, ASTROFOTO 2012, în perioada 25-29 octombrie. Evenimentul include cursuri de astrofotografie și ateliere de lucru, gala de premiere a câștigătorilor concursului de astrofotografie pentru tineret, expoziția concurenților, expoziția consacraților, o expoziție de imagini cosmice realizate de Telescopul Spațial [...]

Societatea Astronomică Română de Meteori (SARM) organizează la Târgoviște ediția a 7-a a Concursului Național de Astrofotografie, ASTROFOTO 2012, în perioada 25-29 octombrie. Evenimentul include cursuri de astrofotografie și ateliere de lucru, gala de premiere a câștigătorilor concursului de astrofotografie pentru tineret, expoziția concurenților, expoziția consacraților, o expoziție de imagini cosmice realizate de Telescopul Spațial Hubble și o expoziție internațională de fotografie astronomica și atmosferică ce-l va avea ca invitat special pe celebrul astrofotograf și jurnalist de știință de origine iraniană Babak A. Tafreshi, fondator și lider TWAN (The World At Night).

Concursul Național de Astrofotografie pentru reunește la fiecare doi ani la Târgoviște cele mai bune lucrări realizate de iubitorii cerului din România, grupate în patru secțiuni: fotografie tehnică, fotografie artistică, fotografie atmosferică și fotografie montaj.

Acțiunea este finanțată de Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret și se desfășoară în parteneriat cu Complexul Național Muzeal Curtea Domnească din Târgoviște și Fundația Județeană pentru Tineret Dâmbovița.

Informații privind programul manifestării, condițiile de participare la eveniment, calendarul și regulamentul de concurs se găsesc la adresa

www.sarm.ro/astrofoto2012

 

Contact: Valentin Grigore, tel. 0722 829034, e-mail: sarm.ro@gmail.com

5 Responses

10.15.12

Adauga comentariuFoarte bine făcut și înregistrări foarte bune, foarte plăcut să mergi noroc în curând.

Great post i love it keep posting more

10.15.12

I’m new here and I would rate this site 10/10 Mold removal near me

10.15.12

Are they open to the public, or is participation limited to competitors? – Waco

10.15.12

Waco is curious to know more about the astrophotography classes and workshops.

Adauga comentariu

* Nume, Email si Comentariu sunt campuri obligatorii

Autentificare site

Album astrofoto

Venus_Mercur.jpg

Recomandari

Evenimente astronomice

Keine bevorstehenden Events

Calendar

Fazele Lunii


Luna in Ultimul Patrar
Luna in Ultimul Patrar

Vechime Luna: 21 zile

Distanta: 58 raze terestre
Latitudine ecliptica: 1°
Longitudine ecliptica: 26°

Arhiva