Discutii aprinse despre AstroWiki

Pe forumul de Astronomie purtăm discuții legate de corectitudinea și eficiența sistemului Wiki în general și AstroWiki în particular. S-au lansat idei interesante atât pro, cât și contra acestor sisteme, dar, se pare că, începem să înțelegem din ce în ce mai mulți cât de valoroasă poate deveni această unealtă de viitor. Cu această ocazie, [...]

Pe forumul de Astronomie purtăm discuții legate de corectitudinea și eficiența sistemului Wiki în general și AstroWiki în particular. S-au lansat idei interesante atât pro, cât și contra acestor sisteme, dar, se pare că, începem să înțelegem din ce în ce mai mulți cât de valoroasă poate deveni această unealtă de viitor.

Cu această ocazie, greul caracteristic oricărui început se manifestă puternic și împiedică munca acelora care ar putea aduce mult conținut de calitate printre paginile AstroWiki. Totuși, am speranța bine fondată că asemenea discuții ale membrilor valoroși ai forumului nostru vor întări convingerea tuturor în utilitatea proaspătului sistem.

Adauga comentariu

* Nume, Email si Comentariu sunt campuri obligatorii

Autentificare site

Album astrofoto

Leo-04-04-14.jpg

Recomandari

Fazele Lunii


Luna in Primul Patrar
Luna in Primul Patrar

Vechime Luna: 7 zile

Distanta: 59 raze terestre
Latitudine ecliptica: -4°
Longitudine ecliptica: 349°

Arhiva