O restructurare benefică a ultimelor discuţii

În urmă cu câteva luni, aspectul şi funcţionalitatea forumului au suferit o îmbunătăţire vizibilă, iar azi putem spune că aceste modificări au dat roade: s-au înregistrat peste 100 de utilizatori cu o medie de vreo 2-3 utilizatori înregistraţi pe zi. Printre modificările foarte importante pe care le-au apreciat utilizatorii forumului au fost restructurarea ultimelor discuţii [...]

În urmă cu câteva luni, aspectul şi funcţionalitatea forumului au suferit o îmbunătăţire vizibilă, iar azi putem spune că aceste modificări au dat roade: s-au înregistrat peste 100 de utilizatori cu o medie de vreo 2-3 utilizatori înregistraţi pe zi.

Printre modificările foarte importante pe care le-au apreciat utilizatorii forumului au fost restructurarea ultimelor discuţii şi introducerea funcţiei „ignore”.

Prima constă în defalcarea ferestrei care apare pe forum pentru a prezenta succesiunea ultimelor discuţii purtate. Această facilitate a permis realizarea unui echilibru mult aşteptat între practică şi teorie, separând secţiunea discuţiilor practice de secţiunea discuţiilor teoretice.

A doua facilitate a fost introdusă datorită apariţiei unor „sandokani” care au invadat forumul cu tot felul de teorii bizare, depăşind prin cantitate capacitatea normală de prelucrare a informaţiei.

Adauga comentariu

* Nume, Email si Comentariu sunt campuri obligatorii

Autentificare site

Album astrofoto

pl2_.jpg

Discutii forum

Recomandari

Publicatii

STELE SI CONSTELATII, Marcel Jinca

Fazele Lunii


Luna Plina
Luna Plina

Vechime Luna: 14 zile

Distanta: 59 raze terestre
Latitudine ecliptica: -1°
Longitudine ecliptica: 287°

Arhiva