Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 233959 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2834 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Despinarom |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 627 la data de Lun Oct 21, 2024 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
galex Membru

Data inscrierii: 10 Apr 2012 Mesaje: 17
|
Trimis: 06 Iun 2012 14:28 Download mesaj |
Titlul subiectului: Cumpar oculare de 4-6mm (eventual Super Plossl?) |
|
|
|
Tocmai am achizitionat un Skywatcher 70/500, si am deocamdata doar ocularele din pachetul original, de 10 si 25mm. As dori sa mai cumpar ceva oculare de o calitate OK, eventual Super Plossl. Am mai auzit ceva si de cele Planetary, desi le-am vazut foarte piperate la pret. Singurul lucru care ma nemultumeste la ocularele din pachet este ca este destul de ingusta fanta (orificiul) prin care priveste ochiul... Daca as gasi unele ceva mai largi ar fi OK. _________________ Luneta Sky-Watcher de 70/500
Binoclu 10x50 Multicoated Auriol |
|
Sus |
|
 |
ursgaby Membru

Data inscrierii: 12 Sep 2011 Mesaje: 101
|
Trimis: 06 Iun 2012 14:56 Download mesaj |
Titlul subiectului: oculare |
|
|
|
Atunci ce intuiesc eu ca ai nevoie sunt oculare SWA de la Skywatcher, seria Gold Line. Au 66 de grade ( spre deosebire de 52 la plossl ) si preturi in jur de 150 noi sau in jur de 100 de lei second. Au de 6 si 9 mm pentru ce cauti tu. Pentru pretul lor, sunt decent corectate si ofera camp larg. Alternativele superioare sunt cel putin de 2 ori mai scumpe. _________________ SkyWatcher Dobson 305/1500;
Baader Hyperion 5 , 21 mm Meade Series 5000 8.8mm UWA 82gr; GSO 42 mm
Omegon Zoom 8-24 mm Binoclu 15x70 |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|