Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Forever_Man Membru

Data inscrierii: 04 Iun 2005 Mesaje: 1924
|
Trimis: 21 Oct 2006 14:20 Download mesaj |
Titlul subiectului: OZN-uri (sau povesti prostesti despre extraterestrii) |
|
|
|
Dau acum pe Discovey o noua serie de documentare, parca se numeste: "Cele mai ciudate povestiri cu OZN-uri".
Povestile cu OZN-uri sunt o parte din SF care nu ma intereseaza deloc, datorita prostiilor pe care le pot spune cei care povestesc ca au fost rapiti sau alte lucurui asemanatoare.
Intr-unul din episoade, o femeie spunea ca ea este urmasa unor extraterestrii care vin din Pleiade. Sa presupunem ca ar fi urmasa unor extraterestri, dar tocmai din Pleiade ? Saracele stele au abia cate sute de mii de ani, probabil nici planetele nu s-au format in jurul lor, si pentru femeia aceea, au si evoluat extraterestrii inteligenti.
Cum or putea unii oameni sa afirme asa ceva, si sa se si jure ca este adevarat ? _________________ BINOCLURI: Norconia Sport 10x50, Celestron Skymaster 15x70
TELESCOAPE: Skywatcher 130/650, Skywatcher 200/1200 |
|
Sus |
|
 |
lucia lucia Membru

Data inscrierii: 21 Iul 2006 Mesaje: 1096
|
Trimis: 21 Oct 2006 18:12 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Unul se credea Napoleon...  _________________ vor veni straini aici, mult dupa ce ne vom stinge si se vor intreba:
CINE AM FOST? |
|
Sus |
|
 |
lucia lucia Membru

|
Trimis: 21 Oct 2006 18:23 Download mesaj |
|
|
|
ceva _________________ vor veni straini aici, mult dupa ce ne vom stinge si se vor intreba:
CINE AM FOST? |
|
Sus |
|
 |
Abel Cavași Membru

Data inscrierii: 17 Iul 2006 Mesaje: 2527
Motto: Un șchiop mergând pe drumul drept ajunge înaintea celui rătăcit care aleargă. (Spinoza) Localitate: România, Satu Mare
|
Trimis: 21 Oct 2006 18:44 Download mesaj |
|
|
|
Eu am urmărit cu mult interes această serie de emisiuni care, din păcate, s-a terminat. Nu te poți aștepta să nu auzi și prostii, dar valoarea emisiunii este incontestabilă. Pentru mine, care sunt gâtuit de emoția misterelor, toate aceste emisiuni au fost o revelație. _________________ Oamenii sunt extrem de valoroși |
|
Sus |
|
 |
Doru Dragan Membru

Data inscrierii: 02 Mar 2006 Mesaje: 4414
Motto: PER ASPERA AD ASTRA Localitate: Timisoara
|
Trimis: 21 Oct 2006 21:24 Download mesaj |
|
|
|
Eu unul sunt mult mai emotionat de misterul gatuirilor. Valoarea prostiilor este neasteptat de incontestabila. Emiterea acestui gen de emisiuni este revelator de terminata. |
|
Sus |
|
 |
Abel Cavași Membru

Data inscrierii: 17 Iul 2006 Mesaje: 2527
Motto: Un șchiop mergând pe drumul drept ajunge înaintea celui rătăcit care aleargă. (Spinoza) Localitate: România, Satu Mare
|
Trimis: 21 Oct 2006 21:34 Download mesaj |
|
|
|
Dorule, am râs cu multă poftă!  _________________ Oamenii sunt extrem de valoroși |
|
Sus |
|
 |
lucia lucia Membru

|
Trimis: 21 Oct 2006 21:49 Download mesaj |
|
|
|
oricare emisiuni de pe discovery sunt trecute prin revelator si terminate.
Discovery e un post pentru marea masa, cel putin cu 3 ani in urma.  _________________ vor veni straini aici, mult dupa ce ne vom stinge si se vor intreba:
CINE AM FOST? |
|
Sus |
|
 |
|