Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Celly Membru

Data inscrierii: 14 Oct 2011 Mesaje: 184
Motto: Suntem doar o specie de maimute avansate de pe o mica planeta a unei stele banale.Dar putem intelege Universul...asta ne face foarte speciali. Localitate: Curtea de Arges
|
Trimis: 28 Mar 2012 23:11 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
deci ....wow cat de superb a iesit ....felicitari
cer senin
_________________ Reflector newtonian Dobson 203mm Flextube Pyrex GoTo Sky-Watcher.Binoclu 7x50 |
|
Sus |
|
 |
achy1978 Membru

Data inscrierii: 24 Dec 2007 Mesaje: 1544
Motto: In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10000 de oameni. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e: "Cum ii voi influenta? Localitate: Targu Jiu
|
Trimis: 29 Mar 2012 13:40 Download mesaj |
|
|
|
Multumesc la toti .... si mai postez o versiune ... (am primit recomandari) ... sa deschid putin fundalul
Descriere: |
|
Marime fisier: |
876.43 kb |
Vizualizat: |
de 3087 ori |

|
_________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
Sus |
|
 |
RobertG Membru

Data inscrierii: 25 Dec 2009 Mesaje: 750
|
Trimis: 29 Mar 2012 13:44 Download mesaj |
|
|
|
Absolut superb
|
|
Sus |
|
 |
psemil Membru

Data inscrierii: 16 Aug 2010 Mesaje: 888
|
Trimis: 29 Mar 2012 22:30 Download mesaj |
|
|
|
Uitandu-ma cum a iesit poza eu propun sa o mai facem lata inca o data....
Data viitoare ar fi bine sa avem insa para-vant ca prea au tremurat telescoapele
|
|
Sus |
|
 |
UFO Membru exclus

Data inscrierii: 11 Ian 2012 Mesaje: 1049
|
Trimis: 30 Mar 2012 00:02 Download mesaj |
|
|
|
[MESAJ SISTEM]: Acest mesaj nu este vizibil public, datorita statutului utilizatorului care a scris mesajul.
|
|
Sus |
|
 |
Mina Marcus Membru

Data inscrierii: 27 Mar 2012 Mesaje: 17
Motto: 'Suntem cu totii in noroi, dar unii privesc la stele' (Oscar Wilde) Localitate: Alba Iulia
|
Trimis: 30 Mar 2012 00:46 Download mesaj |
Titlul subiectului: Galaxia |
|
|
|
O frumusete!!! Scuza-mi ignoranta, dar bucla (ghemuletul, ca nu stiu cum sa ii zic) mai mica e o prelungire a restului galaxiei sau e ceva mai indepartat (alta galaxie?) care apare sa fie langa? Abia acum casc ochii prin Univers si inca stau si ma tot minunez de ce vad... Cu toate ca nu stiu intotdeauna exact ce vad. Probabil ca n-o sa termin cu miratul prea curand la cate frumuseti sunt.
Nopti senine! Si la mai multe poze frumoase.
_________________ Mina |
|
Sus |
|
 |
UFO Membru exclus

Data inscrierii: 11 Ian 2012 Mesaje: 1049
|
Trimis: 30 Mar 2012 01:21 Download mesaj |
|
|
|
[MESAJ SISTEM]: Acest mesaj nu este vizibil public, datorita statutului utilizatorului care a scris mesajul.
|
|
Sus |
|
 |
achy1978 Membru

Motto: In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10000 de oameni. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e: "Cum ii voi influenta? Localitate: Targu Jiu
|
Trimis: 30 Mar 2012 06:01 Download mesaj |
|
|
|
Avem a multumii, insa meritul culorilor este al lui Emil Pera
psemil a scris: | Uitandu-ma cum a iesit poza eu propun sa o mai facem lata inca o data....
Data viitoare ar fi bine sa avem insa para-vant ca prea au tremurat telescoapele  |
Trebuie si lunga sa o facem, nu numai lata
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
Sus |
|
 |
emilf Membru

Data inscrierii: 11 Mai 2010 Mesaje: 812
|
Trimis: 30 Mar 2012 08:55 Download mesaj |
|
|
|
A-Ha! M-am prins, este una din picturile sotiei de se vede atit de bine.
Ce sa mai, ti-a iesit super-super bine cu detalii uimitoare, de remarcat chiar si cele doua galaxii indepartate din stinga imaginii, felicitari maxime!
_________________ The only thing necesary for the triumph of evil is for good men to do nothing. -Edmund Burke- |
|
Sus |
|
 |
Emil Membru

Data inscrierii: 30 Aug 2007 Mesaje: 1271
|
Trimis: 30 Mar 2012 11:12 Download mesaj |
|
|
|
Pai eu cred ca a folosit, ca luminanta, pentru detalii, pictura sotiei ca altfel nu imi explic de ce sa vad detaliile atat de bine
Lasand gluma la o parte, a iesit fain de tot insa daca o faceti lata si lunga atunci as zice sa o faceti si flata.
|
|
Sus |
|
 |
cmatei Membru

Data inscrierii: 09 Sep 2009 Mesaje: 844
|
Trimis: 30 Mar 2012 12:04 Download mesaj |
|
|
|
Citat: | daca o faceti lata si lunga atunci as zice sa o faceti si flata.  |
Hahaha, excelent Dar in afara de asta, chiar a iesit fain de tot, felicitarile mele!
|
|
Sus |
|
 |
achy1978 Membru

|
Trimis: 30 Mar 2012 13:52 Download mesaj |
|
|
|
Chiar ma intrebam daca cineva o sa intrebe de marea mea reusita. Aceea ese o "black-hole" in premiera
Pai atat de mult ne-am intins la taclale, incat in prima seara abia ne-am apucat de poza in jurul orei 23:30, iar in seara urmatoare nu a mai iesit nimic,
Experienta a fost extrem de frumoasa prin dezbaterile tematice si "nunumai" ..... ce sa mai, trebuie sa repetam experienta, cu sa fara flat-uri sau light-uri sau .......
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
Sus |
|
 |
Stanescu Octavian Moderator

Data inscrierii: 02 Apr 2006 Mesaje: 3625
|
Trimis: 30 Mar 2012 15:17 Download mesaj |
|
|
|
Da e intradevar o poza de exceptie prin culorile redate. mi-a povestit Emil de iesirea de la Godeanu, locuri cunoscute si vizitate , am stat si eu adesea prin zona dar un pic mai sus la cota 900m.
Pe platourile din apropiere unice in Romania (crovuri) se poate ajunge doar pe jos.
|
|
Sus |
|
 |
|