Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
URANUS7 Membru

Data inscrierii: 21 Iun 2011 Mesaje: 3132
Motto: NICIODATA NU ESTI DESTUL DE PRICEPUT, NICIODATA NU STII SUFICIENT DE MULT DAR ...INCEARCA MEREU SA TE PERFECTIONEZI CRITICANDU-TE FARA MILA! :>) Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 22 Feb 2012 22:11 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
zoth a scris: |
Va rog ca anunturile pentru transmisii live DSO si planetare sa fie facute pe sectiunea "Observatii astronomice" sau "Video astronomie", dupa cum vi se pare mai potrivit.
Aici ne ocupam doar de Soare.
Multumesc de intelegere. |
Ok, nici o problema. De fapt asta intentionam si chiar am sugerat aici, mai sus, ca voi anunta la locul potrivit.
Pentru transmisiile live DSO si planetare voi face anunt la "Observatii astronomice" pana lucrurile vor fi aranjate de catre domnul Haus, intr-un final, astfel ca Astronomia On-line sa-si aiba un loc si pe acest Forum.
Orice emisie live se va face anunt FERM, adica in formatul:
tipul de observatie ,unde se transmite ( link-ul) si ora exacta de la care deja s-a inceput ( nu voi mai anunta inainte de a ma asigura ca nu a aparut nici o problema neprevazuta)
Pentru asta seara nu am mai anuntat nimic din cauza cetii foarte dense din Bucuresti.
Cer senin ! |
|
Sus |
|
 |
URANUS7 Membru

Motto: NICIODATA NU ESTI DESTUL DE PRICEPUT, NICIODATA NU STII SUFICIENT DE MULT DAR ...INCEARCA MEREU SA TE PERFECTIONEZI CRITICANDU-TE FARA MILA! :>) Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 22 Feb 2012 22:14 Download mesaj |
|
|
|
CORECTIE:
<<Orice>> se va citi
<<Pentru>>
Scuze. |
|
Sus |
|
 |
URANUS7 Membru

|
|
Sus |
|
 |
Teo Membru

Data inscrierii: 23 Aug 2009 Mesaje: 2593
|
Trimis: 24 Feb 2012 15:30 Download mesaj |
|
|
|
Eu am vazut linkul abia acum, cand transmisia a incetat.
Ar fi frumos si util daca ati putea posta si cate o mica inregistrare video pe youtube dupa fiecare transmisie LIVE, pentru a o putea accesa si noi, cei care nu am fost acasa.
Cer senin va doresc ! |
|
Sus |
|
 |
ursamajor Membru exclus

Data inscrierii: 08 Oct 2010 Mesaje: 2796
Motto: Start spre viitor... Localitate: Brăila
|
Trimis: 24 Feb 2012 15:34 Download mesaj |
|
|
|
[MESAJ SISTEM]: Acest mesaj nu este vizibil public, datorita statutului utilizatorului care a scris mesajul. _________________ Nu te teme de umbre: ele doar arată că există lumină în apropiere. |
|
Sus |
|
 |
URANUS7 Membru

|
Trimis: 25 Feb 2012 10:55 Download mesaj |
|
|
|
Transmisia de ieri cu Soarele s-a bucurat de o asistenta neasteptat de mare din partea forumistilor.
A fost un adevarat mini Star Party cu singura diferenta ca o singura persoana a fost "la treaba" langa telescop.
S-a facut un intens schimb de informatii si in ciuda unui seeing catastrofal ( nori dezlanati si rapizi imprastiati uniform, ceata ) transmisia a avut totusi un parcurs minimal: am vazut protuberantele "la zi" si detalii de pe cromosfera.
Un privitor ocazional de pe NSN s-a inscris imediat pe Astronomy.ro asa incat ii spunem :bun venit !
Exista deja dorinta pentru a face transmisii live manifestata de unii dintre forumisti si desigur, aceasta dorinta li se va indeplini forte curand.
Ei stiu ca asta ii va ajuta sa se perfectioneze avand in plus o asistenta online care ii poate indruma pas cu pas si evident, satisfactia data de observatii. Nimic din ce fac transmisiile live nu este inutil.
Viitorul "suna" bine
Multumesc mult participantilor !
Cer senin! |
|
Sus |
|
 |
URANUS7 Membru

|
|
Sus |
|
 |
URANUS7 Membru

|
|
Sus |
|
 |
|