Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Iordana Astefanoaei Membru

Data inscrierii: 21 Feb 2012 Mesaje: 4
|
Trimis: 22 Feb 2012 23:20 Download mesaj |
Titlul subiectului: "Exerciții și probleme de trigonometrie sferică și astr |
|
|
|
Am incercat sa descarc culegerea "Exerciții și probleme de trigonometrie sferică și astronomie Petrescu de la adresele date de tine si nu am reusit. Tare mult m-as bucura daca ai putea sa-mi trimiti si mie prin email aceasta carte. Orice informatie, unde as putea s-o gasesc m-ar ajuta.
Multumesc foarte mult. |
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: 22 Feb 2012 23:27 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Andi, am incercat sa descarc culegerea "Exerciții și probleme de trigonometrie sferică și astronomie Petrescu de la adresele date de tine si nu am reusit. Tare mult m-as bucura daca ai putea sa-mi trimiti si mie prin email aceasta carte. Orice informatie, unde as putea s-o gasesc m-ar ajuta.
Multumesc foarte mult. |
|
Sus |
|
 |
Andi Membru

Data inscrierii: 10 Oct 2007 Mesaje: 1281
|
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: 07 Mar 2012 08:30 Download mesaj |
Titlul subiectului: culegere petrescu, Exercitii si probleme rezolvate de astron |
|
|
|
Va multumesc foarte mult. Am reusit s-o descarc. Este o carte extrem de utila pasionatilor de astronomie. |
|
Sus |
|
 |
Mosu' Membru

Data inscrierii: 10 Feb 2008 Mesaje: 234
|
Trimis: 03 Mar 2013 11:09 Download mesaj |
Titlul subiectului: Atentie! |
|
|
|
Folositi va rog topicele recente ale ONAA 2013 in loc de cele vechi! Vom elimina astfel cautarea inutila prin topice lungi si vom oferi informatii si celor mai noi utilizatori. Multumesc!
Moderator |
|
Sus |
|
 |
Ady Membru

Data inscrierii: 05 Iul 2022 Mesaje: 2
|
Trimis: 05 Iul 2022 15:30 Download mesaj |
Titlul subiectului: Culegere Petrescu |
|
|
|
Bună ziua! Mai aveți disponibilă în format electronic cartea: Exerciții și probleme de trigonometrie sferică și astronomie", de Petrescu și Podlowsky? Ați putea să mi-o trimiteți? Mulțumesc anticipat! |
|
Sus |
|
 |
Andi Membru

Data inscrierii: 10 Oct 2007 Mesaje: 1281
|
Trimis: 05 Iul 2022 18:41 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
A doua adresă este funcțională.
Am verificat descărcând-o și eu de acolo. _________________ distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit |
|
Sus |
|
 |
|