OFERTA DE CRACIUN ! PRET ... 11000 lei ACCEPT SI SCHIMBURI !!!
TELESCOPUL este nou-nout l-am folosit foarte putin asta vara ,dar de atunci nu am mai avut timp. Telescopul a fost cumparat pe 19.04.2010 si mai are garantie pana pe 19.04.2012. Am tot decand l-am cumparat : cutie ; factura ; garantie ; instructiuni de utilizare in romana cu imagini ; toate ocularele ; suport pentru oculare ; cutiute de protectoe pentru accesorii ; filtru lunar etc.
L-am folosit foarte putin in vara lui 2010 si de atunci sta in camera nu am timp sa il folosesc. Atat estetic cat si tehnic este de nota 10/10 este ca nou.
Mareste foarte bine , se vad foarte bine craterele de pe luna ; Plantele : inelul lui Saturn .
Pot preda personal in : Tulcea ; Constanta ; Galati ; ...
Merita vazut !
Caracteristici :
Distanta focala : 900 mm
Diametrul oglinzii : 114 mm
Lentila Barlow 3x
Oculare de : 25mm ; 10 mm si 4 mm
CD-rom TASCO SKYWATCH cu o baza de 10000 obiecte ceresti ( Galaxi ; Planete etc.)
Filtru pentru pbservarea lunii
Harta lunara
Luneta de cautare cu LED electronic (rosu)
Tavita pentru accesorii , oculare
Cutiute de protectie pentru fiecare accesoriu : filtru lunar ; oculare ...
Lasand la o parte inadvertentele din text (printre care pretul de 11.000 de lei exceleaza), ce cauta mesajul tau la rubrica asta?
Nu ai observat ca exista rubrica speciala de vanzari? Sau te gandesti ca aici o sa ai mai mult succes?
Respecta si tu regulile forumului si vei fi apreciat ca atare.
Prietene, esti varza, pe langa insistenta ta de a posta anuntul peste tot, mai dai si cu mucii in fasole spunand ca 11.000 de lei = 10.000.000.
De pe ce planeta ai venit dragule pe forumul de astronomie?
Scuze ca sunt sarcastic dar ma enerveaza nesimtirea. Chiar nu pricepi ca e sectiune de vanzari pe forum?
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum