Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Celly Membru

Data inscrierii: 14 Oct 2011 Mesaje: 184
Motto: Suntem doar o specie de maimute avansate de pe o mica planeta a unei stele banale.Dar putem intelege Universul...asta ne face foarte speciali. Localitate: Curtea de Arges
|
Trimis: 25 Oct 2011 15:09 Download mesaj |
Titlul subiectului: Salutare tuturor |
|
|
|
Numele meu este Marcel sunt din Curtea de Arges si de curand am descoperit aceasta lume si acest hobby. Totul s-a intamplat foarte repede printr-o vizita la Targu Jiu la Achim Marian si vorbind despre job si alte chestii am ajuns si la asta..... Domn Marian m-a chemat intr-o seara la locul de observare al dansului. Dupa ce am plecat de acolo si mi-a aratat cum se spune "ce e in luna si in stele", am ramas numai cu gandul la asta si am hotarat sa intru si eu in lumea asta. La sfatul lui Marian am achizitonat un telescop Celestron AstroMaster 70 AZ, si am inceput sa il indrept spre cer......am avut o mare satisfactie cand au inceput sa curga imaginile din lumea de acolo, sa le descopar, sa le inteleg si tot asa. Urmeaza sa inteleg mai bine ce ne vegheaza permanent cu aparatura dn dotare.
Am reusit sa fac si un filtru solar. Si de data acesta am ramas foarte inpresionat de ce am vazut. Ramane de studiat si aceasta parte... .O zi buna tuturor! _________________ Reflector newtonian Dobson 203mm Flextube Pyrex GoTo Sky-Watcher.Binoclu 7x50 |
|
Sus |
|
 |
achy1978 Membru

Data inscrierii: 24 Dec 2007 Mesaje: 1544
Motto: In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10000 de oameni. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e: "Cum ii voi influenta? Localitate: Targu Jiu
|
Trimis: 25 Oct 2011 15:26 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Iti doresc succes in noul hobby!
Fructifica la maxim avantajul zonei pentru ca acolo, cerul este impecabil. _________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
Sus |
|
 |
Celly Membru

Motto: Suntem doar o specie de maimute avansate de pe o mica planeta a unei stele banale.Dar putem intelege Universul...asta ne face foarte speciali. Localitate: Curtea de Arges
|
Trimis: 25 Oct 2011 15:31 Download mesaj |
Titlul subiectului: Multumesc |
|
|
|
Cu siguranta Domn Marian.Va tin la curent cu tot ce fac  _________________ Reflector newtonian Dobson 203mm Flextube Pyrex GoTo Sky-Watcher.Binoclu 7x50 |
|
Sus |
|
 |
Daniyyel Membru

Data inscrierii: 21 Mai 2011 Mesaje: 234
|
Trimis: 25 Oct 2011 16:26 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Salut si bine ai venit!
Cum a spus si dl. Marian, cerul e superb acolo! Cateodata imi doresc si eu sa traiesc numai la tara la mine, pentru ca cerul este impecabil!
Aici in Bucuresti, e o durere de cap, dar in acelasi timp si o provocare!
Te felicit pentru alegerea acestui hobby extraordinar  _________________ Telescop: Skywatcher 150/750 NEQ3-2 Black Diamond
Binoclu: Auriol 10x50
Accesorii: Super 25mm, Barlow 2x, SkyWatcher UWA 6mm Gold Line, Baader Solar Filter ND5 full aperture.
Camera: QHY5L-II MONO, Canon 450D, Orion StarShoot. |
|
Sus |
|
 |
Celly Membru

|
Trimis: 25 Oct 2011 16:39 Download mesaj |
Titlul subiectului: Mersi pentru incurajare |
|
|
|
Da intradevar e super aici la Arges,nu e asa multa poluare luminoasa si am o zona usor accesibila pentru observatii si liniste .salutari si pastram legatura  _________________ Reflector newtonian Dobson 203mm Flextube Pyrex GoTo Sky-Watcher.Binoclu 7x50 |
|
Sus |
|
 |
|