Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Forever_Man Membru

Data inscrierii: 04 Iun 2005 Mesaje: 1924
|
Trimis: 12 Sep 2009 15:01 Download mesaj |
Titlul subiectului: TriAtlas |
|
|
|
Am dat pe cloudynights peste urmatorul atlas, probabil cel mai complet care exista: http://www.uv.es/jrtorres/triatlas.html
Cer negru sa avem si vom observa toata viata. _________________ BINOCLURI: Norconia Sport 10x50, Celestron Skymaster 15x70
TELESCOAPE: Skywatcher 130/650, Skywatcher 200/1200 |
|
Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 6850
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 12 Sep 2009 18:31 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Atentie. Pentru cei care, ca si mine, au descarcat TriAtlas anul trecut.
Este o editie noua. Se pare inbunatatita, mai ales la partea de lizibilitate. Eu, stiind cat de mult timp mi-a luat anul trecut sa il descarc, desi am o legatura destul de rapida, era sa nu mai deschid acest link. Nu am avut timp sa fac o comparatie intre cele doua versiuni, dar daca aveti suficient timp, cred ca merita. Evident, pentru cei care nu pot sa-si ia cu ei computerul, atunci cand merg la observatii. _________________ Dragos N |
|
Sus |
|
 |
Ionut Dohotariu Membru

Data inscrierii: 11 Noi 2008 Mesaje: 310
Motto: Ad augusta per angusta Localitate: Iasi
|
Trimis: 27 Oct 2009 12:58 Download mesaj |
|
|
|
Eu l-am descarcat... merge excelent... o sa ma duc sa caut o tipografie unde sa il printez si sa il leg... MINUNAT multumim...
@dragos.n: Mi-a luat in jur de 1h sa il descarc (aici sunt incluse si intreruperile) |
|
Sus |
|
 |
Teo Membru

Data inscrierii: 23 Aug 2009 Mesaje: 2593
|
Trimis: 28 Oct 2009 15:26 Download mesaj |
Titlul subiectului: L-am descarcat si eu |
|
|
|
L-am descarcat si eu , si versiunea mica si pe cea foarte mare. Merge perfect. Pe cea mica cred ca o voi printa.  |
|
Sus |
|
 |
Ionut Dohotariu Membru

|
Trimis: 02 Noi 2009 12:53 Download mesaj |
|
|
|
Se merita sa imprim cele trei atlase, sa le leg si sa formez unul mare??? Am gasit o legatorie in oras... |
|
Sus |
|
 |
Teo Membru

|
Trimis: 03 Noi 2009 00:28 Download mesaj |
Titlul subiectului: Pai nu e nevoie sa le imprimi pe toate 3 |
|
|
|
Pai nu e nevoie sa le imprimi pe toate 3. Unul, eu cred ca e de ajuns.
Cel mai practic in teren, ar fi cel mic, de vreo 20 de pagini. Cel mare are parca 300 de harti sau peste, asa ca nu vad cum te-ai putea descurca cu el in teren, plus ca te-ar costa foarte multi bani sa printezi atat. EU merg pe prima varianta si nu din cauza banilor ci din considerente practice in teren. |
|
Sus |
|
 |
Ionut Dohotariu Membru

|
Trimis: 03 Noi 2009 09:13 Download mesaj |
|
|
|
Varianta mica (A) am imprimat-o... numai ca pe aici pe la mine nu am mai prins o noapte senina de nu stiu cand... =(( |
|
Sus |
|
 |
marius78 Membru exclus

Data inscrierii: 04 Mar 2009 Mesaje: 682
Motto: Un prost nu spune lucruri inteligente dar un om inteligent spune multe prostii. Localitate: Prahova
|
Trimis: 03 Noi 2009 14:37 Download mesaj |
|
|
|
Eu nu il descarc am dat print direct pe cel mai mic si dupa care cu ceva aracet il leg eu ,simplu si util . _________________ Refractor Meade 60/700
Refractor ''home made'' 80/900
Binoclu Militar 10x50 |
|
Sus |
|
 |
Teo Membru

|
Trimis: 05 Sep 2011 22:19 Download mesaj |
|
|
|
Avand in vedere ca in ultima vreme membrii mai noi au cerut un atlas bun printabil, va reamintesc acest atlas amanuntit care cuprinde mii de stele si foarte multe obiecte DSO.
Pentru ca topicul sigur nu a mai fost in atentie in ultimul timp am considerat necesar sa mai dau odata linkul si in acest fel topicul sa treaca in top unde va fi mai usor vizibil.
Iata linkul catre atlasul stelar TRIATLAS : http://www.uv.es/jrtorres/triatlas.html |
|
Sus |
|
 |
|