Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 233882 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2834 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Despinarom |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 627 la data de Lun Oct 21, 2024 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
oldman adi Membru

Data inscrierii: 24 Aug 2011 Mesaje: 11
|
Trimis: 02 Sep 2011 21:23 Download mesaj |
Titlul subiectului: Salut tuturor. |
|
|
|
am devenit de curand membru pe acest forum datorita dorintei de a gasi modalitatea si mijloacele de a vedea si de a incerca sa inteleg macar o parte din infinitul care de mii si mii de ani "sta pe capul nostru" .
Primul binoclu de care am fost multumit si prin care ma uitam cu drag il tineam pe masa zilele trecute cand discutam cu un bun prieten care a lucrat la INS Bucuresti. Asa s-a nascut ideea de a-mi cumpara un telescop, o dorinta care ma ardea de multi ani si acum cu ajutorul celor de aici care m-au indrumat si sfatuit am vazut prima oara mai mult decat printr-un binoclu.
Sunt din Bucuresti si pe cat posibil, alaturi de prieteni si familie incerc sa evadez cat mai des.
Zilele trecute am avut ocazia sa vad Transalpina, dar m-am oprit la Ranca pentru ca numai puteam de nerabdare sa ma intorc acasa la ajung la socrii prieteului meu unde sa continui pescuitul la clean pe Gilort.
Am mers de mic copil prin muntii Romaniei, am iubit si iubesc natura si ca multi altii, am admirat de multe ori cerul senin din serile de vara cand in fata cortului, stand culcat pe spate mancam -dupa ceva veme- 2 insi cate un porumb copt imprumutat din curtea vreunui "binevoitor".
Imi place alpinismul, pescuitul, motociclismul si off road-ul si dintodeauna sa ma uit la stele fara sa imi uit capul acolo.
Cam asta sunt eu...... si ale mele pasiuni.
Toata stima domnilor pentru aceasta comunitate pe care eu, din pacate acum am descoperit-o.
Cinste celui care sponsorizeaza acest forum, stiu ca nu-i lucru de ici de 'colea.
adi buzea = oldman |
|
Sus |
|
 |
Herr_Alien Moderator

Data inscrierii: 11 Noi 2010 Mesaje: 1080
|
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|