Index
Index forum Index forum
Autentificare Autentificare
Inregistrare Inregistrare
Cine este online Cine este online
Galerie imagini Galerie imagini
Calendar evenim. Calendar evenim.
Cautare detaliata Cautare detaliata
Ghid forum Ghid forum
Album astrofoto
IMG_20161204_112917_00000.jpg
Imagine aleatoare
Blog
Inregistreaza-te pe forumul astronomy.ro
Colaboratori

Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.

Meteo
Vremea in Bucuresti
Statistici forum
Numar total de mesaje in forum: 233882
Numar de utilizatori inregistrati: 2834
Cel mai nou utilizator inregistrat: Despinarom
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 627 la data de Lun Oct 21, 2024
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat   
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute
Legenda
Mesaje noi Mesaje noi
Nu sunt mesaje noi Nu sunt mesaje noi
Forumul este inchis Forumul este inchis

Sa facem CEVA!!!!!!!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect  

Who's Who

Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Autor Mesaj
eolloe
Membru
Membru

Data inscrierii: 30 Ian 2011

Motto: Eu cand vreau sa fluier, fluier!

MesajTrimis: 13 Iun 2011 22:34 Download mesaj
Titlul subiectului: Sa facem CEVA!!!!!!!
Raspunde cu citat (quote)

As vrea sa inaugurez o noua rubrica: "COMUNITATE"

Unde oamenii sa se ajute intre ei indiferent de problema publicata. Sa fim oameni inainte de orice altceva.

Astfel, va supun atentiei urmatoarea initiativa:

"Salutari tuturor,

Va trimit acest mail cu speranta ca ma veti ajuta in realizarea unui proiect dedicat tinerilor si elevilor.
Am introdus pe site-ul www.taraluiandrei.ro un proiect cu numele OBSERVATOR ASTRONOMIC SCOLAR.
Sprijinul dvs consta intr-un vot dat acestui proiect, iar pentru aceasta trebuie sa faceti urmatorii pasi (nu dureaza mai mult de 3-5 minute):

1. Pe www.taraluiandrei.ro , in dreapta-sus este butonul Creaza Cont. (crearea contului este obligatorie)
2. Introduceti date cerute doar in campurile bifate cu steluta rosie; apoi codul de verificare si apasati butonul Salvati.
3. Veti primi un mail cu un link pentru activarea contului. Trebuie sa dati un clik in acel link.
4. Acum, intorsi pe pagina site-ului, duceti mouse-ul pe butonul Orasul tau, si va aparea Voteaza proiectul lunii, dati un clik acolo.
5. Se deschide o lista cu proiectele propuse pentru luna iunie. Bifati patratul verde din fata proiectului OBSERVATOR ASTRONOMIC SCOLAR, iar jos apasati butonul Voteaza.

Atat. Dureaza doar 3-5 minute din pretiosul timp al fiecaruia dintre noi, dar in tot atatea minute putem face ceva util pentru educatia si cultura tinerilor si elevilor, care poate pentru unii dintre noi, sunt chiar copiii nostri.

Este un mail propus pentru Forward. Dati-l mai departe prietenilor si cunostintelor dvs. din lista de contacte. Nu conteaza din ce colt al tarii suntem, cerul este al tuturor.

Va multumesc si va sfatuiesc: VOTATI !
Marcel Jinca

Putei face acest lucru pana la data de 6 iulie 2011.

--
Marcel Jinca
Coordonator Astroclub SARM-Gorj"

Multumesc si sper sa aveti si voi vise care sa poata fi realizate cu ajutorul nostru, al "oamenilor".

Marcel nu si-a dorit o astfel de abordare dar sper sa il contraziceti in ceea ce priveste "capacitatea" noatra.

Sper sa votati cat mai multi, inclusiv cei care nu sunteti inscrisi pe acest forum.

Va multumesc din suflet tuturor celor care citesc acest mesaj.

Iulian

Membru
Membru

Data inscrierii: 30 Ian 2011

Motto: Eu cand vreau sa fluier, fluier!

MesajTrimis: 13 Iun 2011 22:57 Download mesaj
Titlul subiectului:

Voi incerca sa tin in "cap de lista" acest subiect (in functie de cat voi fi online). Sper sa ma ajute si adminii si cei care vizualizeaza.

UP

Membru
Membru

Data inscrierii: 05 Noi 2006

MesajTrimis: 14 Iun 2011 13:52 Download mesaj
Titlul subiectului:

Cel mai important aspect este ca tinerii si elevii sa doreasca sa faca ceva... sa aiba inclinatii spre cunoastere (spre stiinte si aplicatiile practice ale acestora, in particular astronomia)... ei ar putea fi beneficiarii directi ai unor astfel de proiecte.
Sincer, pulsul majoritar, al natiunii romane (al generatiei tinere), pe care-l simt eu imi inspira o stare de pesimism.
Sus
valy
Membru
Membru

Data inscrierii: 21 Iul 2005

MesajTrimis: 14 Iun 2011 14:04 Download mesaj
Titlul subiectului:

Mai e un aspect, poate mai important: si profesorii trebuie sa doreasca si sa aiba talentul de a-i face pe elevi sa isi doreasca si ei.
Sus
Tavi F.
Membru
Membru

Data inscrierii: 05 Noi 2006

MesajTrimis: 14 Iun 2011 15:48 Download mesaj
Titlul subiectului:

Normal ca mai conteaza capacitatea si dorinta profesorilor de a le insufla o pasiune elevilor... numai ca ne abatem de la mesajul topicului. Eu cred totusi ca semnalul initial vine din interiorul ucenicului (si in cazul meu, mi-am dobindit toate hobbyurile din propria-mi initiativa). Daca ai chemare spre vreun domeniu pe care inca nu l-ai descoperit, vei constientiza repede... chiar daca ti-l prezinta un prost/incompetent/indiferent/netalentat. Asta e parerea mea, a unui om mai solitar.
Pe linga dotarea genetica a individului, sint foarte multi factori care-i modeleaza acestuia personalitatea... incepind de mic copil: educatia familiala (termen complex, nu stau sa filozofez acum); mediul inconjurator (inculzind mass-media); constringerile (si astea-s de multe tipuri, unele tin de posibilitatile banesti); etc. Apoi urmeaza daruirea, instruirea si abilitatile de comunicare ale dascalilor.

L.E.: Astronomia e o stiinta foarte lesne de descoperit (pt. cine vrea)... Intr-o noapte cu cer senin, ridici capul (privirea)... si gata, ai descoperit-o! In functie de mentalitatea pe care ti-ai format-o in timp, si curiozitatile tale, iti poti extinde aria de interese si asupra ramurilor conexe.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect   Who's Who

Download topic
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Puteti atasa fisiere in acest forum