Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Laurentiu Membru

Data inscrierii: 30 Apr 2005 Mesaje: 2536
Motto: Apparently, besides the anti-matter and dark matter the scientists have recently discovered also the "doesn't-matter"; however this new discovery has no influence on the known universe, whatsoever Localitate: Timisoara
|
Trimis: 30 Dec 2010 19:12 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
cristib a scris: | Cu noaptea-n cap, cand am vazut ce limpede e cerul mi s-a facut brusc pofta sa folosesc noul Canon 500D din dotare . Gerul extrem care era a format un peisaj uimitor, cerul avea o claritate cum rar am vazut, nu trebuia decat sa folosesc la zoom maxim instrumentele din dotare. Nu stiu daca are valoare ce a iesit dar pun aici. |
Nu cumva ai pozat geamul inghetat si un bec de pe strada ?
_________________ Laurentiu
.............................
"Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one." (Albert Einstein) |
|
Sus |
|
 |
Dan Stanciu Membru

Data inscrierii: 06 Mai 2010 Mesaje: 219
Motto: nihil sine...telescop... Localitate: Bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
CristiB Membru

Data inscrierii: 19 Mar 2008 Mesaje: 1886
|
Trimis: 30 Dec 2010 21:15 Download mesaj |
|
|
|
Laurentiu a scris: | cristib a scris: | Cu noaptea-n cap, cand am vazut ce limpede e cerul mi s-a facut brusc pofta sa folosesc noul Canon 500D din dotare . Gerul extrem care era a format un peisaj uimitor, cerul avea o claritate cum rar am vazut, nu trebuia decat sa folosesc la zoom maxim instrumentele din dotare. Nu stiu daca are valoare ce a iesit dar pun aici. |
Nu cumva ai pozat geamul inghetat si un bec de pe strada ?  |
Mda, deci blasfemie! Poate cineva sa-mi spuna cu mana pe inima ca in acea fotografie nu e nici o stea reala? Pentru ca asa rezulta, bec + geam inghetat= zero stele.
|
|
Sus |
|
 |
Laurentiu Membru

Data inscrierii: 30 Apr 2005 Mesaje: 2536
Motto: Apparently, besides the anti-matter and dark matter the scientists have recently discovered also the "doesn't-matter"; however this new discovery has no influence on the known universe, whatsoever Localitate: Timisoara
|
Trimis: 30 Dec 2010 21:24 Download mesaj |
|
|
|
O fi si vreo stea pe acolo dar eu cum pot sa imi dau seama - sa iau fiecare pixel la rand si sa-i fac analiza spectrala ?
Mie poza ta imi seamana a geam inghetat. Nu-i nici o problema daca ma insel, numai sa ne spui atunci si noua ce stele sunt acelea si din ce constelatie...
_________________ Laurentiu
.............................
"Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one." (Albert Einstein) |
|
Sus |
|
 |
CristiB Membru

|
Trimis: 30 Dec 2010 21:35 Download mesaj |
|
|
|
Laurentiu a scris: | O fi si vreo stea pe acolo ....
Mie poza ta imi seamana a geam inghetat. ...
....sa ne spui atunci si noua ce stele sunt acelea si din ce constelatie... |
Bine, tu ai vrut! Intr-adevar este si o stea acolo, Soarele. Restul e ce ai zis. Felicitari! 100 de vizualizari si doar tu ti-ai dat seama.
|
|
Sus |
|
 |
victor Lupu Membru

Data inscrierii: 24 Oct 2010 Mesaje: 199
Motto: Light is darkest most fear Localitate: Baia Mare
|
Trimis: 30 Dec 2010 23:26 Download mesaj |
|
|
|
Cristib .ok.poza ta e superba.desigur k ai folosit si f expunere dar nu ai dat detalii.si te-ai suparat din cauza comentariilor "pertinente" de aici.totusi iti recomand:incearca sa postezi aceeasi poza pe orice alt forum international si ai sa vezi diferenta dintre gandirea romanilor si a strainilor. Vei fi uimit. Succes.
_________________ http://astrofotografieluna.blogspot.com |
|
Sus |
|
 |
CristiB Membru

|
Trimis: 30 Dec 2010 23:30 Download mesaj |
|
|
|
victor Lupu a scris: | Cristib .ok.poza ta e superba.desigur k ai folosit si f expunere dar nu ai dat detalii.si te-ai suparat din cauza comentariilor "pertinente" de aici.totusi iti recomand:incearca sa postezi aceeasi poza pe orice alt forum international si ai sa vezi diferenta dintre gandirea romanilor si a strainilor. Vei fi uimit. Succes. |
Nu sunt suparat deloc, chiar trebuie sa-mi cer scuze fata de tine, dar daca as fi spus ceva disparea misterul.
|
|
Sus |
|
 |
victor Lupu Membru

|
Trimis: 30 Dec 2010 23:36 Download mesaj |
|
|
|
cristib a scris: | victor Lupu a scris: | Cristib .ok.poza ta e superba.desigur k ai folosit si f expunere dar nu ai dat detalii.si te-ai suparat din cauza comentariilor "pertinente" de aici.totusi iti recomand:incearca sa postezi aceeasi poza pe orice alt forum international si ai sa vezi diferenta dintre gandirea romanilor si a strainilor. Vei fi uimit. Succes. |
Nu sunt suparat deloc, chiar trebuie sa-mi cer scuze fata de tine, dar daca as fi spus ceva disparea misterul. |
Dar nu poti da niciun detaliu k eu tot nu inteleg despre ce e vb.
|
Sus |
|
 |
Dan Vasiliu Membru

Data inscrierii: 29 Iun 2009 Mesaje: 971
Motto: SI SEDES NON IS Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 31 Dec 2010 01:28 Download mesaj |
|
|
|
Ceata mare zilele astea si voi umblati cu ghicitori ...
_________________ CER SENIN ! |
|
Sus |
|
 |
CristiB Membru

|
Trimis: 31 Dec 2010 08:28 Download mesaj |
|
|
|
victor Lupu a scris: | Dar nu poti da niciun detaliu k eu tot nu inteleg despre ce e vb.  |
Pai scria totul mai sus. Poza e facuta unui geam inghetat, eu eram de-o parte si soarele pe cealalta parte. Miile de stele sunt mii de microcristale care reflecta lumina. Mai multe amanunte nu am nici eu.
|
|
Sus |
|
 |
CristiB Membru

|
Trimis: 31 Dec 2010 08:40 Download mesaj |
|
|
|
Uite un alt exemplu
Descriere: |
|
Marime fisier: |
997.02 kb |
Vizualizat: |
de 5769 ori |

|
|
|
Sus |
|
 |
Dan Vasiliu Membru

|
Trimis: 31 Dec 2010 11:00 Download mesaj |
|
|
|
Faina poza. Apropo' eu credeam ca ne aflam pe un forum serios nu pe mess. S-a lansat vre-un concurs "cine posteaza mai repede" si nu stiu eu ?
|
Sus |
|
 |
CristiB Membru

|
Trimis: 31 Dec 2010 11:08 Download mesaj |
|
|
|
Dan Vasiliu a scris: | Apropo' eu credeam ca ne aflam pe un forum serios nu pe mess. S-a lansat vre-un concurs "cine posteaza mai repede" si nu stiu eu ?  |
De la ce v-ati luat?
|
|
Sus |
|
 |
victor Lupu Membru

|
Trimis: 31 Dec 2010 14:40 Download mesaj |
|
|
|
Dan Vasiliu a scris: | Faina poza. Apropo' eu credeam ca ne aflam pe un forum serios nu pe mess. S-a lansat vre-un concurs "cine posteaza mai repede" si nu stiu eu ?  |
Eh,e in spiritul sarbatorilor.merge n pauza in care sa ne imaginam cerul pe un geam inflorit de gheata.
|
Sus |
|
 |
Dan Vasiliu Membru

|
Trimis: 31 Dec 2010 14:58 Download mesaj |
|
|
|
Era doar o mica tachinare ... asa ca intre prieteni.
|
Sus |
|
 |
|