Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
SkyWalker Membru

Data inscrierii: 23 Mai 2010 Mesaje: 26
Motto: Mintea nu percepe ce percepe ochiul. Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 24 Noi 2010 20:15 Download mesaj |
Titlul subiectului: Salutare! :) |
|
|
|
Ma bucur ca in cele din urma am si eu ocazia sa ma prezint.....numele meu este D. Andrei si sunt din Bucuresti....am 24 de ani....si astazi 24.11 am achizitionat primul meu binoclu .....am acest cont pe astronomy de mult timp...si am hotarat sa raman in anonimat dintr-un motiv simplu si convingator : neavand un telescop sau macar un binoclu...navea sens sa va bat la cap cu mesaje de pomana...am urmarit zi de zi mai bine de un an majoritatea subiectelor incercand sa pun in folos tot ce acumulez....Acum mai bine de 12 ani eram cu mama si cu tata prin centru...in fata la Intercontinental...cand de departe am zarit un domn in varsta cu un telescop orientat inspre cer.....erau cativa oameni si asteptatu sa se uite...neam pus si noi la coada...cand am ajuns tata ia dat 10.000 mii lei vechi .....ma tinut in brate pt ca eram micut si nu ajungeam la ocular...ce am vazut mia ramas in minte : Era Saturn....clar si luminos.....cu satelitii lui....pret de cateva momente nu am mai auzit nimik...nu am mai simtit nimik....am ramas vrajit...si de atunci am tot incercat sa imi cumpar un telescop....dupa timp am avut acces la internet...si am inceput sa invat putin cate putin...."cu ce se mananca" astronomia....pana cand am dat peste acest site....unde am avut la dispozitie o cantitate deosebit de mare de informatii...pareri...ideii...experientze....Vreau sa transmit respectul meu la toti astronomii pro si amatori pt devotamentul vostru si pasiunea asta si mai ales "batranilor" si fondatorilor acestui site....Voi deschide in seara asta un nou subiect la sectiunea Binocluri/Spotings Scopes pt a dezbate macar un pic despre achizitia mea... .... _________________ Binoclu Dioptex 15X50
SkyWatcher 70/900 |
|
Sus |
|
 |
Dan Vasiliu Membru

Data inscrierii: 29 Iun 2009 Mesaje: 971
Motto: SI SEDES NON IS Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 24 Noi 2010 20:26 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Bun venit ! Prezinta-ne achizitia (eventual poze). _________________ CER SENIN ! |
|
Sus |
|
 |
CristiB Membru

Data inscrierii: 19 Mar 2008 Mesaje: 1714
|
Trimis: 24 Noi 2010 20:53 Download mesaj |
Titlul subiectului: Re: Salutare! :) |
|
|
|
SkyWalker a scris: | ...si am hotarat sa raman in anonimat ... |
Nu cred ca ai reusit prea mult acest lucru, eu am observat des acest nickname prin prisma faptului ca seamana mult cu numele unei firme producatoare. Spor la observatii! |
|
Sus |
|
 |
SkyWalker Membru

|
Trimis: 24 Noi 2010 21:00 Download mesaj |
|
|
|
Domnu Vasiliu... sa traiti... stati in Bucuresti.....presimt ca o sa ne intelegem super....iesim la o bere....mai vb dale noastre....mam lovit si eu de intrebari tampite si ironii atunci cand am vb despre astronomie....si totusi atunci cand a fost acel chestionar in Romania despre Soare 60% sau mai mult au raspuns ca Soarele este o planeta..... .....prin urmare sunt putini ca Dumneavoastra....sa aiba interes pt astronomie..stiinta...si altele....Refuz sa fiu unul dintre acei tineri ai generatiei mele care sta si asculta manele la telefon si scuipa seminte la coltul strazii.......  _________________ Binoclu Dioptex 15X50
SkyWatcher 70/900 |
|
Sus |
|
 |
C MARIUS Membru

Data inscrierii: 07 Apr 2010 Mesaje: 101
Motto: "A mind is like a parachute. It doesn t work if it is not open." Localitate: Greece
|
Trimis: 24 Noi 2010 21:13 Download mesaj |
|
|
|
Salut, multa bafta
Cer senin |
|
Sus |
|
 |
Dan Vasiliu Membru

Data inscrierii: 29 Iun 2009 Mesaje: 971
Motto: SI SEDES NON IS Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 24 Noi 2010 21:15 Download mesaj |
|
|
|
Daca tot ai urmarit forumul atata timp cred ca ai observat ca tinem la "rangul" pe care il are. Cand mergi la strand iti iei slipul dar cand mergi la Opera - fracul. Atentie la limba romana si preferabil fara "jargon" de chat sau mes. In rest ... numai de bine si poate o sa ne si intalnim.
Asteptam prezentarea achizitiei (a binoclului).  _________________ CER SENIN ! |
|
Sus |
|
 |
CristiB Membru

Data inscrierii: 19 Mar 2008 Mesaje: 1714
|
Trimis: 24 Noi 2010 21:19 Download mesaj |
|
|
|
Dan Vasiliu a scris: | Atentie la limba romana si preferabil fara "jargon" de chat sau mes. In rest ... numai de bine si poate o sa ne si intalnim.
Asteptam prezentarea achizitiei (a binoclului).  |
Eventual cu corectia textului din semnatura... |
|
Sus |
|
 |
SkyWalker Membru

|
Trimis: 24 Noi 2010 21:42 Download mesaj |
|
|
|
Vasiliu : Asa e..am sa vorbesc corect gramatical si civilizat..
Cristib ...semnatura era ceva gandit de mine...o sa mai lucrez la ea....
Cmarius salut si ms .......
Domn Vasiliu am facut 2 poze cu camera......datimi un PM si zicetimi si mie cum se pune poze....de sunt primele mele mesaje si acum vad cum si ce functioneaza....deschid acuma un subiect nou...... |
|
Sus |
|
 |
Herr_Alien Moderator

Data inscrierii: 11 Noi 2010 Mesaje: 1080
|
|
Sus |
|
 |
|