Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 236964 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2888 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Claudiu Simion |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1016 la data de Mar Sep 09, 2025 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
CristiB Membru

Data inscrierii: 19 Mar 2008 Mesaje: 1898
|
Trimis: 29 Sep 2010 19:29 Download mesaj |
Titlul subiectului: BlackDiamond ED-APO 80/600 SkyWatcher |
|
|
|
Vand instrumentul din link http://magazin.telescop-expert.ro/blackdiamond-ed-apo-80600.html
Nu e nici o diferenta intre unul nou si cel pe care il am eu, e luat de la acelasi magazin din link, are garantie si il dau doar complet.
Motivul vanzarii e faptul ca vine un Mak 150, iar colectia de instrumente inca nu ma pasioneaza .
Pretul in magazin e 3000 lei, eu il dau cu 2000. Se accepta orice proba si verificare. |
|
Sus |
|
 |
saiph Moderator

Data inscrierii: 19 Sep 2007 Mesaje: 2300
Motto: Sky is not the limit, it's the target Localitate: Bucuresti // Cracovia
|
Trimis: 30 Sep 2010 00:29 Download mesaj |
Titlul subiectului: Re: |
|
|
|
Salut.
Probabil nu te pasioneaza colectia, dar e o mare diferenta intre 80ED si Mak6, de care sunt convins ca nu esti strain
Sunt cam complementare cele doua si, desi sunt portabile, vezi mai multe cu makul, este versatil, are calitatea unui apo etc si iar etc, sunt ocazii cand un camp mai mare nu va fi accesibil makului, poate doar daca faci un mozaic din vreo 4 cadre, cu tot cu FF/FR montat (daca accepta, depinde de design, nu la toate compactele de 6" poti folosi reducer de SCT sau pe 2").
Dar asta asa, ca idee..
Succes la vanzare! _________________ *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
___CER SENIN!___
_________________ |
|
Sus |
|
 |
CristiB Membru

|
Trimis: 30 Sep 2010 11:16 Download mesaj |
|
|
|
saiph a scris: | Salut.
Probabil nu te pasioneaza colectia, dar e o mare diferenta intre 80ED si Mak6, de care sunt convins ca nu esti strain
Sunt cam complementare cele doua si, desi sunt portabile, vezi mai multe cu makul, este versatil, are calitatea unui apo etc si iar etc, sunt ocazii cand un camp mai mare nu va fi accesibil makului, poate doar daca faci un mozaic din vreo 4 cadre, cu tot cu FF/FR montat (daca accepta, depinde de design, nu la toate compactele de 6" poti folosi reducer de SCT sau pe 2").
Dar asta asa, ca idee..
Succes la vanzare! |
Sincer sa fiu acestea erau reactiile pe care le asteptam, exceptand ultima propozitie!
Dar trebuia sa incerc sa pastrez si eu armonia in casa demonstrand ca nu vreau sa ,,arunc" toti banii pe ,,prostii". Daca vanzarea se va termina cu un fiasco, caz fericit pt mine, voi mai avea un superinstrument!
Eu am incercat, daca nu se poate ce sa fac?  |
|
Sus |
|
 |
valy Membru

Data inscrierii: 21 Iul 2005 Mesaje: 11410
|
Trimis: 30 Sep 2010 12:31 Download mesaj |
|
|
|
cristib a scris: |
Dar trebuia sa incerc sa pastrez si eu armonia in casa demonstrand ca nu vreau sa ,,arunc" toti banii pe ,,prostii" | Sa inteleg ca finalitatea ar fi: "Draga am incercat sa-l vand, uite am pus anuntul si de ieri nimic, nici o oferta. Deci iau mak-ul si ma simt nevoit sa pastrez si luneta"
cristib a scris: | Daca vanzarea se va termina cu un fiasco, caz fericit pt mine, voi mai avea un superinstrument! | Atunci nu-ti uram succes.
PS: daca ramai si cu ED-ul si cu Mak-ul vei avea o colectie echilibrata si destul de versatila. Ambele sunt relativ mici si transportabile, vei acoperi si focale mici si mai mari, calitatea fiind una destul de buna la ambele. |
|
Sus |
|
 |
CristiB Membru

|
Trimis: 30 Sep 2010 13:16 Download mesaj |
|
|
|
valy a scris: | ]Sa inteleg ca finalitatea ar fi: "Draga am incercat sa-l vand, uite am pus anuntul si de ieri nimic, nici o oferta. Deci iau mak-ul si ma simt nevoit sa pastrez si luneta"
cristib a scris: | Daca vanzarea se va termina cu un fiasco, caz fericit pt mine, voi mai avea un superinstrument! | Atunci nu-ti uram succes.
PS: daca ramai si cu ED-ul si cu Mak-ul vei avea o colectie echilibrata si destul de versatila. Ambele sunt relativ mici si transportabile, vei acoperi si focale mici si mai mari, calitatea fiind una destul de buna la ambele. |
Exact, si cum e putin probabil sa dea cineva 2000 lei pe ea, si cum e la fel de putin probabil sa nu iau mak-ul, pt ca e deja pe drum, atunci ce pot sa fac? O sa ma chinui asa cu amandoua, nu am incotro. |
|
Sus |
|
 |
valy Membru

Data inscrierii: 21 Iul 2005 Mesaje: 11410
|
Trimis: 30 Sep 2010 13:24 Download mesaj |
|
|
|
cristib a scris: | O sa ma chinui asa cu amandoua, nu am incotro. | O sa fim alaturi de tine, te vom sustine, nu dispera
Spor la vanzare  |
|
Sus |
|
 |
alderamin59 Membru

Data inscrierii: 26 Noi 2009 Mesaje: 326
Motto: Totul este creat de Creator. Localitate: SW
|
Trimis: 30 Sep 2010 15:14 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
cristib
Așteptăm curând o comparație serioasă între ED 80 și MAK ?
alderamin59 |
|
Sus |
|
 |
CristiB Membru

|
Trimis: 30 Sep 2010 19:09 Download mesaj |
|
|
|
alderamin59 a scris: | cristib
Așteptăm curând o comparație serioasă între ED 80 și MAK ?
alderamin59 |
Daca o sa avem cu ce, facem. Si ma refer la vreme buna.
Off topic: mi-ati facut praf vanzarea, astea sunt postari pt a sustine un eventual cumparator?  |
|
Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 6945
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 01 Oct 2010 14:25 Download mesaj |
|
|
|
Pai daca vrei sa vinzi, ar trebui sa spui si ce accesorii are telescopul, pentru ca eventualul cumparator sa stie ce ia. Nu de alta, dar din site-ul de la magazin nu prea se intelege. _________________ Dragos N |
|
Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 6945
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 01 Oct 2010 14:25 Download mesaj |
|
|
|
Pai daca vrei sa vinzi, ar trebui sa spui si ce accesorii are telescopul, pentru ca eventualul cumparator sa stie ce ia. Nu de alta, dar din site-ul de la magazin nu prea se intelege. _________________ Dragos N |
|
Sus |
|
 |
nobody Membru

Data inscrierii: 02 Apr 2010 Mesaje: 5212
Motto: Never ever give up ! Localitate: Nowhere
|
|
Sus |
|
 |
CristiB Membru

|
Trimis: 09 Oct 2010 15:44 Download mesaj |
|
|
|
Luneta poate fi vanduta si fara accesorii (le voi folosi eu). 1500 lei. |
|
Sus |
|
 |
CristiB Membru

|
Trimis: 13 Oct 2010 18:33 Download mesaj |
|
|
|
Topic inchis! |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|