Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 235969 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2870 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Nicu |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 830 la data de Mar Iun 03, 2025 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Mircea Pteancu Moderator

Data inscrierii: 12 Feb 2008 Mesaje: 9587
Motto: ''OBSERVO ERGO SUM'' Localitate: Arad
|
Trimis: 05 Oct 2010 22:33 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
@ toti colegii
numai ce am intrat pe forum si ma bucur ca ati gasit linkul interesant si util.Imi creste inima cand vad ca stim sa ne si intelegem bine.Este foarte bine cand cineva,ca Uncle Rod, ne ajuta.Sunt si asa atat de multe dificultati pe capul bietului astronom amator.
nobody
cu cea mai mare placere.Poate in timp,daca vei dori,ai putea constribui cu scanarea lor si includerea in biblioteca de pe astroclubul.org.Prima carte,pentru ca multi dintre noi suntem oraseni si ne prind bine sfaturile de supravietuire.A doua carte pentru ca,asa cum a aratat asa de bine Lucian,cu un catadioptric se poate face astronomie serioasa de pe balcon,dintr-un spatiu restrans in mediu urban.E de asteptat deci ca numarul celor in aceasta situatie sa creasca.E foarte interesant sa aflam ce se vede de pe Pic-du-Midi sau de pe Everest.Dar amatorul orasean se intreaba :''Bine,bine,dar pe strada mea cand vine Astronomia?".
Aceste doua carti il pot ajuta in aceasta privinta.
Sa le citesti si sa le folosesti sanatos.
Mircea
PS:imi fac public ''mea culpa'',nu sunt toti italienii baieti rai,am fost un pic ''supra-turat''. _________________ http://observoergosum.blogspot.ro/
https://astroclubgalaxis.blogspot.com
Dotare: reflectoare, lunete, cateva binocluri si un catadioptric. |
|
Sus |
|
 |
Dan Vasiliu Membru

Data inscrierii: 29 Iun 2009 Mesaje: 971
Motto: SI SEDES NON IS Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 06 Oct 2010 15:59 Download mesaj |
|
|
|
Interesant interviul. Am comandat si eu cartea. Sper sa ma ajute sa rezolv o gramada de probleme. _________________ CER SENIN ! |
|
Sus |
|
 |
nobody Membru

Data inscrierii: 02 Apr 2010 Mesaje: 5204
Motto: Never ever give up ! Localitate: Nowhere
|
Trimis: 06 Oct 2010 23:15 Download mesaj |
|
|
|
@Mircea Pteancu: treburile delicate se discuta in privat ... |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|