Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
achy1978 Membru

Data inscrierii: 24 Dec 2007 Mesaje: 1544
Motto: In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10000 de oameni. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e: "Cum ii voi influenta? Localitate: Targu Jiu
|
Trimis: 04 Feb 2010 08:32 Download mesaj |
Titlul subiectului: Powermate 5X |
|
|
|
Daca are cineva de vanzare sau sa-mi dea o recomandare
Multumesc
Marian _________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
Sus |
|
 |
horatius Membru

Data inscrierii: 06 Apr 2006 Mesaje: 1203
|
Trimis: 04 Feb 2010 13:09 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu e Televue, dar face acelasi lucru si e modular, daca te intereseaza aspectul telecentric:
http://www.skywatcher.ro/SSpectrum/telecentric.htm
Daca nu e important sa fie telecentric, atunci un barlow modular Zeiss. _________________ Horatius
STARMAX Astronomie
Importator oficial Celestron, Baader Planetarium, PlaneWave, Sky-Watcher, Vixen, Lunt, Explore Scientific, ATIK
www.skywatcher.ro
www.starmax.ro |
|
Sus |
|
 |
achy1978 Membru

Motto: In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10000 de oameni. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e: "Cum ii voi influenta? Localitate: Targu Jiu
|
Trimis: 04 Feb 2010 13:57 Download mesaj |
|
|
|
E cam dublu la pret si .............
O idee ar fi acel barlow modular, dar cu tot cu module tot ajung mai mult decat acel Tele Vue _________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
Sus |
|
 |
horatius Membru

Data inscrierii: 06 Apr 2006 Mesaje: 1203
|
Trimis: 04 Feb 2010 18:04 Download mesaj |
|
|
|
Daca te referi la VIP e deja modular, asa cum e, se desface si se poate reasambla cu mariri mai mici, se pot monta orice alte adaptoare pentru a adapta orice la el, nu sunt "module" separate. In varianta de stoc e capabil de mariri pana la 2X. Pentru mariri mai mari de 2X mai trebuie niste inele T2, care sunt 40-50 RON bucata.
M-am uitat de curiozitate cat e un Powermate si e cam la fel de scump, doar ca nu e modular, ai doar exact cat scrie pe el factor de marire. Insa cerul nu permite in fiecare zi un acelasi factor de marire. In flexibilitatea si adaptarea la diferite alte accesorii/camere sunt avantajele unor sisteme modulare. _________________ Horatius
STARMAX Astronomie
Importator oficial Celestron, Baader Planetarium, PlaneWave, Sky-Watcher, Vixen, Lunt, Explore Scientific, ATIK
www.skywatcher.ro
www.starmax.ro |
|
Sus |
|
 |
achy1978 Membru

|
Trimis: 09 Mar 2010 22:26 Download mesaj |
|
|
|
Revin cu cererea pentru Powermate 5X. Chiar nu s-a saturat nimeni de ea?  _________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 6850
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 10 Mar 2010 01:32 Download mesaj |
|
|
|
E posibil sa nu aiba nimeni sau sa aiba dar sa nu vanda. Oricum, la pretul asta, cam rar cumparatori in Romania. Exista insa ceva asemanator lfacut de GSO. Este un barlow apocromat 5x. Eu l-am testat si e ok. Nu pot insa sa fac comparatie cu Powermate, ca nu am avut asa ceva.
http://instrumenteoptice.ro/produs_i.php?cod=GSO_BL501 _________________ Dragos N |
|
Sus |
|
 |
Tercu Jan Ovidiu Membru

Data inscrierii: 01 Apr 2006 Mesaje: 58
|
Trimis: 10 Mar 2010 17:57 Download mesaj |
|
|
|
Salut!
Eu am un barlow Powemate de 5X, dar inca nu l-am testat, din cauza ca nu au fost multe nopti senine in aceasta iarna. In dotare mai un barlow Powermate de 2X, pe care il folosesc de 3 ani si sunt foarte multumit de el. _________________ Cu respect,
Ovidiu Tercu
Coordonator al Planetariului Complexului
Muzeal de Stiintele Naturii si al
Astroclubului "Calin Popovici" Galati
http://astrogalati.info/ |
|
Sus |
|
 |
Catalin Fus Membru

Data inscrierii: 26 Mar 2007 Mesaje: 183
|
Trimis: 11 Mar 2010 14:41 Download mesaj |
|
|
|
ai PM _________________ mersi,
Catalin |
|
Sus |
|
 |
bbmlk Membru

Data inscrierii: 03 Iun 2008 Mesaje: 225
|
|
Sus |
|
 |
achy1978 Membru

|
Trimis: 10 Apr 2010 19:14 Download mesaj |
|
|
|
Topic inchis _________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
Sus |
|