Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Catalin Fus Membru

Data inscrierii: 26 Mar 2007 Mesaje: 183
|
|
Sus |
|
 |
Catalin Fus Membru

|
Trimis: 29 Oct 2009 19:53 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
hai sus!! |
|
Sus |
|
 |
Catalin Fus Membru

|
Trimis: 21 Noi 2009 16:36 Download mesaj |
|
|
|
inca isi cauta stapin telescopul..... |
|
Sus |
|
 |
intrus117 Membru

Data inscrierii: 02 Dec 2009 Mesaje: 27
|
Trimis: 04 Dec 2009 23:45 Download mesaj |
|
|
|
Catalin Fus a scris: | bump |
PUNE O POZA... |
|
Sus |
|
 |
Catalin Paduraru Membru

Data inscrierii: 08 Mai 2006 Mesaje: 2285
|
Trimis: 05 Dec 2009 00:25 Download mesaj |
|
|
|
Vezi ca ai poze pe prima pagina. Mesajul tau (si asta al meu) este pe pagina doi.
Numai bine! |
|
Sus |
|
 |
Catalin Fus Membru

|
Trimis: 05 Dec 2009 01:23 Download mesaj |
|
|
|
))....mersi Cata de raspuns!
Cu okazia asta anunt si ca reduc pretul la pretul de cost, adica 3400 lei...mai jos de atit, nu se poate....macar sa bucure pe cineva telescopul decit sa stau cu el in casa, nefolosit.
Multumesc anticipat!
Catalin |
|
Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 6863
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 05 Dec 2009 01:53 Download mesaj |
|
|
|
Imi vine sa imi bag unghia in gat, ca nu pot sa-l iau. Si nu e prima data. Acum doi ani a trebuit sa aleg intre dobsonul tau de 331mm si un laptop mai bun.
Din pacate, asa cum pentru arta plastica, Romania nu e un madiu bun, deocamdata se pare ca nici pentru instrumente de calitate. _________________ Dragos N |
|
Sus |
|
 |
Catalin Fus Membru

|
Trimis: 05 Dec 2009 09:28 Download mesaj |
|
|
|
Hmmm....de acord cu tine, dar pe jumatate . Eu cred ca sint si unii care au vazut anuntul si din lipsa de incredere nu l'au luat in calcul.
Daca era in tub alb si branduit, suna mai bine ca nah.....e de firma .
Eu cred ca Romania, financiar, e pregatita, dar mai trebuie si altceva, cunostintele ca sa accepte ca poate sa existe si altceva pe linga in afara de varianta China.
Daca tu crezi ca e vreo sansa sa ajungem la o intelegere, intr'un fel sau altul, da'mi un PM.
Catalin |
|
Sus |
|
 |
Doru Dragan Membru

Data inscrierii: 02 Mar 2006 Mesaje: 4414
Motto: PER ASPERA AD ASTRA Localitate: Timisoara
|
Trimis: 05 Dec 2009 10:01 Download mesaj |
|
|
|
Cum sa nu fie "branduit" E un CFF modelul Picard #0001 si arata chiar foarte bine. E imposibil ca in tot Bucurestiul ala sa nu existe cineva care sa-l vrea si sa aiba si banii Eventual ar putea fi luat de doi sau mai multi prieteni. Sau daca ajungeti la intelegere ... in rate (sau leasing, niciodata n-am inteles diferenta). |
|
Sus |
|
 |
Catalin Fus Membru

|
Trimis: 05 Dec 2009 13:18 Download mesaj |
|
|
|
)) Da, intr'adevar asa este dar cred ca ai inteles f bine ca nu la branduitul asta ma refeream. Astea sint niste initiale si un nume dorit de cineva pe telescop, nimic mai mult .
Catalin |
|
Sus |
|
 |
Alex B. Membru

Data inscrierii: 10 Mai 2009 Mesaje: 252
|
Trimis: 09 Dec 2009 21:18 Download mesaj |
|
|
|
Doru Dragan a scris: | in rate (sau leasing, niciodata n-am inteles diferenta). |
Bună seara Doru. Dacă îmi permiți uite care este diferența. La achiziția în rate, produsul aparține utilizatorului dar este achiziționat cu banii băncii pe care utilizatorul trebuie să-i returneze acesteia în rate. Este o achiziție cu bani împrumutați.
La leasing, utilizatorul nu este proprietarul bunului ci o altă parte, un locator, care îl pune la dispoziția acestuia contra unei sume denumită rată de leasing. În ciuda denumirii inducătoare în eroare, rata de leasing este de fapt echivalentul plății unei chirii. La finalul contractului utilizatorul are posibilitatea de a cumpăra bunul la valoarea reziduală (este un bun uzat), de a prelungi contractul sau de a renunța complet. De aceea mulți utilizatori de mașini în leasing au renunțat așa de ușor la ele acum cu criza. Nu erau de fapt ale lor. Lesing-ul este de fapt o chirie mai sofisticată. La noi nu s-a clarificat niciodată treaba asta deoarece se aplică aproape exclusiv în domeniul auto și se folosesc termeni confuzi. În alte țări mai avansate se pot utiliza în lesing (aceasta este expresia corectă) chiar și clădiri, hoteluri etc.
Sper că am putut să-ți fiu de ajutor Doru. Iar ideea ta pentru telescopul lui Cătălin nu este chiar rea. Ar fi o soluție.
Scuze Cătălin pentru această paranteză. Mi s-a apărut amuzant și util să explic. Este pe specialitatea mea profesională.
Succes la vânzare și cer senin.
PS: vezi că e un client potențial la secțiunea "Cumpăr"  |
|
Sus |
|
 |
|