Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 233940 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2834 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Despinarom |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 627 la data de Lun Oct 21, 2024 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
M.Gabriel Membru

Data inscrierii: 24 Aug 2009 Mesaje: 292
Motto: Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga) Localitate: Petrila
|
Trimis: 29 Noi 2009 11:11 Download mesaj |
Titlul subiectului: The universe - serial documentar |
|
|
|
Am gasit un foarte bun documentar al astronomiei, sub forma de 4 sezoane, in care se regaseste o documentatie de succes al universului si intelegerea lui ( soare, planete, misiuni NASA etc ).
Reusesc sa invat mai usor parti ale astronomiei urmarind un serial dedicat ei, decat citind o carte (in cazul meu, poate si al altora)
Documentarul are 45 de episoade. Eu unul il urmaresc cu placere pe PC. M-am gandit ca poate ii vor ajuta si pe altii. De aceea doresc sa impartasesc aceste date.
Dezavantaj: Eu unul nu am gasit subtitrari in romana, doar pt. primul sezon (se include cu torrentul) in engleza
http://www.filehost.ro/632987/s1_3_rar/
In linkul de mai sus se gaseste un fisier.rar in care se afla mai multe fisiere .torrent de unde se pot descarca cele 3 sezoane( ignorati pop-up`ul ). Al 4-lea ii pe bucati si e greu de gasit. Am sa il uploadez si pe acesta cand ii gasesc toate episoadele. . Forumul nu suporta din pacate fisiere cu extensia .rar pentru uploadare directa.
Descarcarea se poate face de pe torrenti.
Alta locatie de download inafara de torrent nu am.
Viteza variaza foarte mult in functie de numarul de Seeds si Peers din respectivul torent
Sper ca nu am incalcat nicio regula. Acesta este un documentar de televiziune!. Deci nu este piraterie de niciun fel.
Nu raspund de acele torrente. Totusi am incredere ca toate sunt ok si ca nu reprezinta semnaturi de virusi sau de alte naturi.
Sper sa va fie de folos. Numai bine si vizionare placuta.
Cer senin.
Cu stima Gabriel _________________ Ts Voyager 70mm /25-75x |
|
Sus |
|
 |
Gabriel Muranca Membru

Data inscrierii: 10 Oct 2009 Mesaje: 341
|
|
Sus |
|
 |
marius78 Membru exclus

Data inscrierii: 04 Mar 2009 Mesaje: 682
Motto: Un prost nu spune lucruri inteligente dar un om inteligent spune multe prostii. Localitate: Prahova
|
Trimis: 29 Noi 2009 19:09 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu il urmaresc de ceva timp .Am facut trimitere si pe forum la ''Program tv'' ca sa nu scriu de fiecare data se poate urmarii cand se difuzeaza. _________________ Refractor Meade 60/700
Refractor ''home made'' 80/900
Binoclu Militar 10x50 |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|