Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 233990 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2834 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Despinarom |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 627 la data de Lun Oct 21, 2024 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
M.Gabriel Membru

Data inscrierii: 24 Aug 2009 Mesaje: 292
Motto: Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga) Localitate: Petrila
|
Trimis: 06 Noi 2009 08:29 Download mesaj |
Titlul subiectului: National Geographic online |
|
|
|
Probabil ca la unii dintre noi furnizorii de cablu TV nu ofera si national geographic, acum avem posibilitatea sa vizionam programul acesta + multe altele online ...
L-am gasit tot din aceasta initiativa, se gaseste pe http://www.rotv-live.com/ sectiunea TV Romania din dreapta.
Cere un mic addon si un mic programel probabil eu le-am instalat pe amandoua. Se poate rula prin Windows Media Player sau SopCast cele mai multe dintre ele; National Geo cere SopCast. Merge si fullscreen.
Unul mie imi merge la perfect, acum nu stiu exact care e conexiunea minima pentru ca buffering sa mearga 100% bine, dar mie imi merge si nu am probleme.
Edit: e diferenta dintre difuzarea pe TV si difuzarea pe internet de 1-2 minute.
P.S. Nu o luati ca pe o reclama , este doar o initiativa pentru cei care nu prind pe TV National Geographic. Ca si mine.
Numai Bine. Gabriel _________________ Ts Voyager 70mm /25-75x |
|
Sus |
|
 |
Eusebio Membru

Data inscrierii: 28 Apr 2009 Mesaje: 45
|
Trimis: 07 Noi 2009 10:31 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Sau http://www.gecotv.ro/ sau pur si simplu cauti pe google National Geografic Chanel Live sau orice alt program. Trebuie mentionat insa ca viteza la internet trebuie sa fie cat de cat buna |
|
Sus |
|
 |
M.Gabriel Membru

Data inscrierii: 24 Aug 2009 Mesaje: 292
Motto: Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga) Localitate: Petrila
|
Trimis: 07 Noi 2009 11:45 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
am conexiune de 50mbps / 100mbps metropolitan.. Sincer nu am deloc probleme in vizualizare. Le vad cu FPS-urile de TV _________________ Ts Voyager 70mm /25-75x |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|