Motto: In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10000 de oameni. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e: "Cum ii voi influenta?
Titlul subiectului: Soarele si grupul de pete 1029
Ieri am reusit sa prind o perioada de cateva ore aproape senina ( doar cu nori cirrus pe intreaga suprafata de cer). Am profitat de acest lucru si am tras cu ochiul si cu aparatele spre 1029
Cam asta a iesit
Cer senin,
Marian
Sunspot 1029.jpg
Descriere:
Grupul de pete 1029
Marime fisier:
302.33 kb
Vizualizat:
de 2970 ori
_________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro
Motto: In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10000 de oameni. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e: "Cum ii voi influenta?
Multumesc pentru apreciere, cu toate ca mai e mult de munca si multe investitii de facut in instrumente _________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro
Am cautat informatii referitor la soare ca sa vad cand intensitatea petelor este mai mare ,dar nu am gasit ,poate stie cineva ? _________________ Refractor Meade 60/700
Refractor ''home made'' 80/900
Binoclu Militar 10x50
Daca Soarele continua evolutia ascendenta a numarului Wolf, o sa fie activitate intensa si o sa avem ce fotografia _________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum