Ce pot raspunde unei astfel de intrebari? Desi e off-topic (esti la sectiunea vinde/cumpara la care ar trebui sa te interesezi de pretul de catalog, pretul de Europa si cel SH) voi incerca sa-ti raspund:
1. Calitatea constructiei si materialele folosite sint mult superioare inelelor din link.
2. Grosimea inelelor ofera o stabilitate pe tub mult imbunatatita fata de cele de pe link.
3. Gaurile pe care le vezi sint esentiale in astrofoto (poti atasa un alt tub, un ap foto etc).
4. Sint la jumatate din pretul de lista si de 3-4 ori mai ieftine decit inele din clasa superioara.
Ce fel de întrebare? Nu este chiar deloc off-topic. Este un topic de afaceri și eu am pus o întrebare de afaceri. De vreme ce lansezi o ofertă nu este normal să faci și o prezentare a ei? Adică ce oferi în plus la banii respectivi față de alte oferte din aceeași categorie? Ce oferă cataloagele acelea nu (mai) are nici o relevanță. Oferta ta nu mai intră în acea categorie. Sau voiai să te întreb de ce le oferi mai ieftin decât acolo? Nu cred. Mă rog... mulțumesc pentru răspunsul tău. Sper să le vinzi la prețul propus de tine. Succes!
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum