Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
valy Membru

Data inscrierii: 21 Iul 2005 Mesaje: 11253
|
Trimis: 13 Sep 2009 20:38 Download mesaj |
Titlul subiectului: Film pentru astrofoto |
|
|
|
M-am decis sa folosesc si un aparat pe film pentru astrofoto (expuneri lungi). Problema principala este ce film sa folosesc, ce ISO? Exista un ISO anume pentru un anume tip de poza/obiect pozat? Din pacate testele sunt de durata in domenuil asta si vreau sa evit anumite greseli de care inca nu stiu. Deci daca ati lucrat cu aparate pe film si aveti ceva tips-uri legat de filmele recomandate in anumite situatii specifice sunt dispus sa iau notite.
Multumesc. |
|
Sus |
|
 |
Catalin Paduraru Membru

Data inscrierii: 08 Mai 2006 Mesaje: 2285
|
|
Sus |
|
 |
valy Membru

|
Trimis: 13 Sep 2009 23:25 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Catalin Paduraru a scris: | http://www.astropix.com/HTML/I_ASTROP/FILM/FILMS.HTM |
La fix. Multumesc.
Desi citind o fraza de acolo ma si vad intreband baiatul de la magazin "Vreau sa fotografiez un spectru in care predomina hydrogen-alpha line la 656.3 nm, ce film imi recomandati?". |
|
Sus |
|
 |
Catalin Paduraru Membru

|
Trimis: 13 Sep 2009 23:28 Download mesaj |
|
|
|
Ca sa incepi iti recomand Konica de ISO 400, este un film ieftin si negativ (procesare mai ieftina). Dupa, poti sa investesti mai mult in filme.
Numai bine! |
|
Sus |
|
 |
valy Membru

|
Trimis: 13 Sep 2009 23:55 Download mesaj |
|
|
|
Catalin Paduraru a scris: | Ca sa incepi iti recomand Konica de ISO 400, este un film ieftin si negativ (procesare mai ieftina). Dupa, poti sa investesti mai mult in filme.
Numai bine! |
Ai idee pe unde gasesc? |
|
Sus |
|
 |
Catalin Paduraru Membru

|
Trimis: 14 Sep 2009 00:03 Download mesaj |
|
|
|
Cam la orice magazin cu filme foto. Din pacate nu pot sa iti zic unul exact. Un loc bun de incercat este in pasaj la Lipscani si la metrou la Unirii.
Numai bine! |
|
Sus |
|
 |
|