Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 233938 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2834 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Despinarom |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 627 la data de Lun Oct 21, 2024 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
aurelia idita Membru

Data inscrierii: 12 Iun 2009 Mesaje: 9
|
|
Sus |
|
 |
Cristi M. Membru

Data inscrierii: 21 Iun 2007 Mesaje: 273
|
Trimis: 15 Iun 2009 11:15 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Am vazut si eu anuntul pe okazii.ro, si sincer cred ca e teapa! Am contactat vanzatorul pentru a putea cumpara direct de la el/magazin, insa tot trebuie sa "achit" in avans 50% din suma unei anumite firme din Ploiesti pentru "rezervare?!?". Cu alte cuvinte daca este vorba de anuntul de aici http://www.okazii.ro/catalog/26991647/Tele...k-Nou.html ...mai bine te lasi pagubas..ca sa nu fii pagubit!
Totusi daca il cumperi si nu e teapa..sa ma anunti si pe mine ca sunt interesat..macar pentru montura 
Ultima modificare efectuata de catre Cristi M. la 15 Iun 2009 11:19, modificat de 1 data in total |
|
Sus |
|
 |
aurelia idita Membru

|
Trimis: 15 Iun 2009 11:19 Download mesaj |
|
|
|
ok. msi. av vazut ca si tu i-ai scris si era foarte ofensat ca ii pui niste intrebari firesti. numai bine. |
|
Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 6850
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 15 Iun 2009 11:37 Download mesaj |
|
|
|
Firma din Ploiesti care vinde telescoape As vrea sa vad si eu chestia asta. Oricum, anuntul este dubios. Un telescop de 200, dat la 600 ron, apoi la 500 euro. Poate ca celalalt, ala albastru sa fie atata.
Firma Konus exista, si face telescoape de multa vreme, daca nu ma insel e italiana. Firma Astronomik exista si ea, dar fabrica filtre interferentiale pentru astronomie, si, din ce stiu eu nu face telescoape. _________________ Dragos N |
|
Sus |
|
 |
horatius Membru

Data inscrierii: 06 Apr 2006 Mesaje: 1203
|
Trimis: 15 Iun 2009 15:48 Download mesaj |
|
|
|
Din ce scrie individul sunt multe neconcordante in discursul lui care arata ca sunt mari sansele sa fie teapa. In imagine mai e unul albastru care pare a fi un newton de 114mm f/4.4, poate acela e 600, dar ma indoiesc. E clar ca nu a vazut nici cum arata ambalajul la un asemenea telescop. _________________ Horatius
STARMAX Astronomie
Importator oficial Celestron, Baader Planetarium, PlaneWave, Sky-Watcher, Vixen, Lunt, Explore Scientific, ATIK
www.skywatcher.ro
www.starmax.ro |
|
Sus |
|
 |
aurelia idita Membru

|
Trimis: 27 Iun 2009 08:52 Download mesaj |
|
|
|
Asta e teapa. topic inchis. |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|