Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Ovidiu M. Membru

Data inscrierii: 16 Sep 2007 Mesaje: 1289
Motto: "The best light pollution filter is gasoline--you put it in your car and drive to darker skies." Localitate: Buzau
|
Trimis: 02 Iun 2009 20:07 Download mesaj |
Titlul subiectului: Vand refractor 70/900 Celestron Astromaster! |
|
|
|
Vand modelul din linkul de mai jos. Are cam un an vechime insa arata ca nou.
Pret:250 de lei
http://www.skywatcher.ro/Cel/astromaster70.htm
Sunt din Buzau. Trimit si in tara insa costurile de curierat le suport cumparatorul. |
|
Sus |
|
 |
Ovidiu M. Membru

Motto: "The best light pollution filter is gasoline--you put it in your car and drive to darker skies." Localitate: Buzau
|
Trimis: 09 Iun 2009 18:01 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Pret nou - 230 lei. Este un telescop care ofera multe in banii astia si aveti in vedere ca nou, adica doar pentru placerea de a-l lua din magazin, platiti 450 lei...
La observatii terestre merge excelent pana la 100x. Am urmarit ziua avioane comerciale pe care le vedeeam superb la 40-45x. Noaptea este un telescop lunar bun si pe ceruri negre se pot face observatii DS bune pentru incepatori.
Rectificare: vanzarea se face doar in Buzau. Nu trimit prin curier. |
|
Sus |
|
 |
kramer Membru

Data inscrierii: 03 Mai 2009 Mesaje: 18
|
Trimis: 11 Iun 2009 21:15 Download mesaj |
|
|
|
Salut!
Citesc de mult forumul dar e primul meu post .
Sunt incepator in domeniul observatiilor astro dar microbul e deja adanc implantat . Deocamdata am un binoclu Celestron 15x70 pe care il folosesc cu un trepied foto,si care pana acum mi-a oferit multe satisfactii.
Ma intereseaza sa cumpar luneta in ideea ca in viitor o sa o pot folosi pe post de cautator la un newtonian de 200-250, iar pe montura ei sper sa pot adapta binoclul.
Lasa-mi, te rog, pe pm un nr. de telefon sa stabilim detaliile tranzactiei.
Catalin N. |
|
Sus |
|
 |
Ovidiu M. Membru

|
Trimis: 12 Iun 2009 20:50 Download mesaj |
|
|
|
Sa-l stapanesti sanatos dl. Kramer
Vandut! |
|
Sus |
|
 |
kramer Membru

Data inscrierii: 03 Mai 2009 Mesaje: 18
|
Trimis: 13 Iun 2009 16:00 Download mesaj |
|
|
|
Multumesc mult Ovidiu. Intr-adevar ofera foarte multe luneta pt pretul platit. Am mai avut aseara puterea sa o testez putin pe Luna, Jupiter si Albireo, si sant incantat de ceea cea am reusit sa vad doar asa in fuga . O sa o supun noptile urmatoare la ceva cazne sa ii vad toate plusurile cat si limitarile .
ps. E super fain si Laser Pointer-ul,nu face el gaura in cer dar e arhisuficientsuficient pt star pointing. |
|
Sus |
|
 |
Ovidiu M. Membru

|
Trimis: 14 Iun 2009 19:00 Download mesaj |
|
|
|
Ma bucur ca esti multumit. Observatii placute!
Topicul se poate inchide. |
|
Sus |
|
 |
|