Titlul subiectului: Philips ToUcam PRO II 840K modificata
Vand camera web Philips ToUcam PRO II 840K modificata pentru expuneri lungi. Se conecteaza prin USB si/sau port paralel. Nu o vand cu adaptorul de 1.25" care intra in focuser fiindca nu este al meu, doar l-am imprumutat.
Pret: 200 lei + taxele postale.
Salut, poate sa expuna de la 1/2000 pana la infinit (cu toate ca nu vrei asta). Eu cel mai mult am expus 5s si cel mai putin 1/2000.
Daca ai vazut are un switch cu on/off, din butonul ala se trece pe modul normal (clasic) sau expunere lunga.
Nu am facut poze cu ea fiindca am luat-o pentru ghidaj. Acum imi vine alta camera mai buna si cu asta nu am ce sa fac.
Numai bine!
La stele duble sau variabile poti sa faci poze ea doar daca folosesti timpi de expunere de cateva secunde maxim. La roiuri nu stiu ce sa zic, acolo este nevoie de un timp mai lung de expunere si nu cred ca este recomandat.
Numai bine!
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum