Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Teleanu Mihail Membru

Data inscrierii: 06 Iun 2007 Mesaje: 104
|
Trimis: 28 Mai 2009 19:59 Download mesaj |
Titlul subiectului: Luna Skywatcher ED 100/900 |
|
|
|
Luna, care ma fascineaza tot din ce in ce mai mult.
Descriere: |
|
Marime fisier: |
15.67 kb |
Vizualizat: |
de 2764 ori |

|
|
|
Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 6861
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 28 Mai 2009 20:15 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Foarte buna. Ar fi bine daca ai pune si amanunte despre tot set-up-ul folosit, si timp de expunere diafragma, eventuale prelucrari. Evident, in cazul in care nu vrei sa pastrezi reteta secreta.
_________________ Dragos N |
|
Sus |
|
 |
marius78 Membru exclus

Data inscrierii: 04 Mar 2009 Mesaje: 682
Motto: Un prost nu spune lucruri inteligente dar un om inteligent spune multe prostii. Localitate: Prahova
|
Trimis: 28 Mai 2009 22:41 Download mesaj |
|
|
|
Domnu Teleanu vad ca sunteti din Sacele la cativa km de Cheia, eu unu ma gandesc sa ne strangem mai multi si sa mergem la muntele Rosu ,daca sunteti amator de o iesire la observatii mai discutam pe aici.
P.S. Foarte buna poza si cred ca si instrument pe masura.
_________________ Refractor Meade 60/700
Refractor ''home made'' 80/900
Binoclu Militar 10x50 |
|
Sus |
|
 |
Teleanu Mihail Membru

Data inscrierii: 06 Iun 2007 Mesaje: 104
|
Trimis: 29 Mai 2009 23:02 Download mesaj |
|
|
|
Buna seara,
Ar fi foarte frumos sa iesim la observatii , daca organizati ceva va rog sa ma anuntati.
Poza am facut-o cu o luneta Skywatcher 100/900 pe o montura Vixen Porta cu Canon 400D.Am facut mai multe poze iar apoi le-am prelucrat cu DSS si Photoshop.
|
|
Sus |
|
 |
marius78 Membru exclus

Data inscrierii: 04 Mar 2009 Mesaje: 682
Motto: Un prost nu spune lucruri inteligente dar un om inteligent spune multe prostii. Localitate: Prahova
|
Trimis: 29 Mai 2009 23:10 Download mesaj |
|
|
|
Sa vad poate il conving si pe Dragos.N din Ploiesti vedem cine se mai anunta parca mai era cineva din Ploiesti dar nu il mai vad pe aici.Cand o sa fie deschid un topic si o sa fiti anuntati .Va recomand ceva baieti ,mergeti la observatii formati legaturi ,trebuie sa ne cunostem fata in fata ca altfel nu se poate si o sa constatati ce schimbare majora o sa sufere forumul ,cu discutii aranjate si la locul lor
_________________ Refractor Meade 60/700
Refractor ''home made'' 80/900
Binoclu Militar 10x50 |
|
Sus |
|
 |
|