Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 6850
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 28 Ian 2009 13:21 Download mesaj |
Titlul subiectului: Carti |
|
|
|
In pofida cantitatii enorme de informatie prezenta pe internet, totusi, o carte bine scrisa, cu informatia sistematizata este foarte importanta. Spre exemplu , Burnham's Celestial Hanbook, este o foarte buna carte pentru "vanatorii" de deepsky.
De aceea m-am gandit sa va dau adresa unui magazin din Germania unde poate fii gasit un mare numar de carti de astronomie.
www.astro-shop.com
Chiar daca preturile par mari la prima vedere, o comparatie cu preturile din librariile de la noi ne va convinge rapid de comtrariul. _________________ Dragos N |
|
Sus |
|
 |
mihail iulian Membru

Data inscrierii: 12 Ian 2009 Mesaje: 67
Motto: Ave Caesar ! morituri te salutam ! Localitate: iasi
|
Trimis: 28 Ian 2009 13:43 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
multumesc pt. informatie,dar...(mii de scuze),materialul promis(after 5h) pt. aici mai are sanse ?
 |
|
Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 28 Ian 2009 14:04 Download mesaj |
|
|
|
Oricat as vrea, nu am mereu timp sa stau sa scriu pe site. Si sunt perioade cand nu am timp deloc. _________________ Dragos N |
|
Sus |
|
 |
Bianca Sala Membru

Data inscrierii: 15 Mai 2009 Mesaje: 17
Motto: Watch the stars and from them learn! (Albert Einstei) Localitate: Timisoara
|
Trimis: 15 Mai 2009 20:20 Download mesaj |
|
|
|
Eu imi cumpar cartile de astronomie de la Greenwich . Chiar nu mi-am comandat nici o carte de astronomie de pe net, dar sun si carti foarte bune disponibile online.
http://sarm.astroclubul.org/carti/ _________________ Suma inteligentei pe planeta e constanta, populatia se afla in continua crestere. |
|
Sus |
|
 |
Eusebio Membru

Data inscrierii: 28 Apr 2009 Mesaje: 45
|
Trimis: 16 Mai 2009 10:32 Download mesaj |
|
|
|
Oricum nu cred ca-si cumpara nimeni (cel putin aproape nimeni) carte in limba germana |
|
Sus |
|
 |
dragos.n Membru

|
Trimis: 16 Mai 2009 20:50 Download mesaj |
|
|
|
Pe site-ul care l-am dat mai sus, sunt foarte multe carti in engleza. _________________ Dragos N |
|
Sus |
|
 |
Laurentiu Membru

Data inscrierii: 30 Apr 2005 Mesaje: 2536
Motto: Apparently, besides the anti-matter and dark matter the scientists have recently discovered also the "doesn't-matter"; however this new discovery has no influence on the known universe, whatsoever Localitate: Timisoara
|
Trimis: 19 Mai 2009 14:42 Download mesaj |
|
|
|
www.gigapedia.org
Inregistrati-va. Apoi alegeti din bara de sus optiunea de cautare gigapedia (nu google, yahoo samd).
Cautati dupa "astronomy" sau asemenea.
 _________________ Laurentiu
.............................
"Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one." (Albert Einstein) |
|
Sus |
|
 |
|