| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
Doru Dragan Membru

Data inscrierii: 02 Mar 2006 Mesaje: 4414
Motto: PER ASPERA AD ASTRA Localitate: Timisoara
|
Trimis: 26 Apr 2009 18:49 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
Din cate-i descrii tu parca-i cunosc de undeva nu-s cumva ceva neamuri de ale noastre
|
|
| Sus |
|
 |
marius78 Membru exclus

Data inscrierii: 04 Mar 2009 Mesaje: 682
Motto: Un prost nu spune lucruri inteligente dar un om inteligent spune multe prostii. Localitate: Prahova
|
Trimis: 26 Apr 2009 20:31 Download mesaj |
|
|
|
| Sunt in ''nori'' astept sa vad ce preturi sunt .Ma gandesc de cateva zile daca cunosc pe cineva (roman) prin zona aia a Italiei ,nu poate sa ia teapa daca cumpara direct de la ei.
|
|
| Sus |
|
 |
marius78 Membru exclus

Motto: Un prost nu spune lucruri inteligente dar un om inteligent spune multe prostii. Localitate: Prahova
|
Trimis: 29 Apr 2009 08:39 Download mesaj |
|
|
|
Au trimis baietii e-maill ! Cum vi se pare ? .Sunt alte oferte mai bune la Pirex ?
Le inviamo la nostra offerta relativa alla sua richiesta:
Blank in Pyrex diametro 500 (±1)mm spessore 50 (+2 -1)mm Euro 1257.00 prezzo scontato Euro 1215.00
spese di spedizione Euro 155.00
totale Euro 1370.00
Iva 20% Euro 274.00 (solo se non ha la partita iva)
Totale Euro 1644.00
Validità offerta: 30 giorni o fino ad esaurimento scorte.
Distinti Saluti
Salvadori Laura
REGINATO
|
|
| Sus |
|
 |
Stanescu Octavian Membru

Data inscrierii: 02 Apr 2006 Mesaje: 3712
|
Trimis: 29 Apr 2009 08:46 Download mesaj |
|
|
|
Sigur ca sunt oferte mai bune , aici e umflat serios pana si transportul.
Dar 500mm ai dori sa slefuiesti? diametrul acesta mi se pare foarte greu pentru un incepator. poate 200-max250 ...
|
|
| Sus |
|
 |
marius78 Membru exclus

|
Trimis: 29 Apr 2009 08:59 Download mesaj |
|
|
|
| Vreau sa cumpar blanck-ul ,ptr ca am niste bani de care nu stie sotia, ca daca ar afla ...............,mai tarziu poate se mai scumpeste, oricum este prea scump ,mai caut alte oferte .Nu ma apuc de slefuit ,il cumpar ca sa il am pe viitor.
|
|
| Sus |
|
 |
Blakut Membru

Data inscrierii: 03 Noi 2008 Mesaje: 1355
Motto: Per Aspera ad Astra. Sau cum era? Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 29 Apr 2009 12:14 Download mesaj |
|
|
|
Vezi sa nu te prinda sotia. Ii zici ca e o oglinda pentru ea, ceva...
_________________ Vizitati-mi blogul cu poze! http://blakutps.blogspot.com/
Unde-s multi puterea creste,
Da' gandirea nu sporeste... |
|
| Sus |
|
 |
marius78 Membru exclus

|
Trimis: 29 Apr 2009 12:41 Download mesaj |
|
|
|
| Nu cred ca o sa vada blanck-ul in scurt timp,poate scap de ''bataie'' . Daca stiti ceva furnizori de blanck Pirex imi sunteti de un real ajutor.
|
|
| Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 6988
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 29 Apr 2009 13:57 Download mesaj |
|
|
|
Pretul transportului nu mi se pare mare, avand in vedere ca, oglinda cu tot cu ambalaj atarna vreo 30 kg.
Stiu eu o firma din Germania, care la un ocular de 70 euro si un laser verde, mi-a luat pentru transport (prin Atlasib) 32euro. Pastrez si acum factura ca sa imi aduc aminte.
Pretul general nu e mic, dar nici nu prea ai de unde alege. Cel putin din Europa. Ce modalitate de plata ti-au spus.? Daca e prin Paypal e bine, ca nu te mai costa o gramada transferul banilor. Daca e prin chestii gen Western Union, sau transfer interbancar, mai bine te duci tu pana acolo. Cel putin esti sigur de ce iei.
Mi-am amintit. Ia legatura cu Florin-costa, e pe forum. El a luat un Blank de la Statis Skafalis (sper ca am scris numele corect), din Germania. Intreaba-l pe el cum si cat.
_________________ Dragos N |
|
| Sus |
|
 |
marius78 Membru exclus

|
Trimis: 29 Apr 2009 19:39 Download mesaj |
|
|
|
| Am discutat si cu ''Statis kafalis'' .Nu are asa ceva ,am spus daca poate face rost din Germania , a spus ca nu. Din momentul acela sa incheiat discutia noastra .Italieni vor transfer interbancar.Oameni sunt putin dubiosi. Am incercat de cateva ori sa vb direct cu ei ,adica la tel ,dar nu rasp nimeni,ba mai mult unu din numere nu exista.
|
|
| Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 30 Apr 2009 02:40 Download mesaj |
|
|
|
Astro-Optic Martini din Germania. Nu stiu daca mai functioneaza. Iti trimit mai jos lista de preturi a blankurilor. O gasesti pe site la Preiseliste, pagina 7. Pretul cu TVA e ultimul rand, in dreapta.
www.dietermartini.de
| Descriere: |
|
| Marime fisier: |
61.82 kb |
| Vizualizat: |
de 6406 ori |

|
|
| Sus |
|
 |
dragos.n Membru

|
Trimis: 30 Apr 2009 02:51 Download mesaj |
|
|
|
Acum am vazut. Lista de preturi e din martie 2009. Deci functioneaza.
|
| Sus |
|
 |
marius78 Membru exclus

|
Trimis: 30 Apr 2009 05:57 Download mesaj |
|
|
|
| Bune preturi.Multumesc ptr site .Nu imi dau seama ce fel de sticla este.
|
|
| Sus |
|
 |
|