Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Cristian Monea Membru

Data inscrierii: 31 Dec 2008 Mesaje: 544
|
|
Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 6849
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 04 Mar 2009 19:36 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu cred ca si capetele oamenilor sunt goale pe dinauntru, si e neaparat necesar sa le umplem cu toate prostiile care circula pe net sau de aiurea, si la fel si site-ul asta
_________________ Dragos N |
|
Sus |
|
 |
Blakut Membru

Data inscrierii: 03 Noi 2008 Mesaje: 1355
Motto: Per Aspera ad Astra. Sau cum era? Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 04 Mar 2009 21:50 Download mesaj |
|
|
|
Civilizatia aia nu ar putea trai deoarece nu ar fi atrasa de peretii sferei. Fizica elemantara...Apoi g ar fi muult mai mic decat e in prezent.
_________________ Vizitati-mi blogul cu poze! http://blakutps.blogspot.com/
Unde-s multi puterea creste,
Da' gandirea nu sporeste... |
|
Sus |
|
 |
Mosu' Membru

Data inscrierii: 10 Feb 2008 Mesaje: 234
|
Trimis: 04 Mar 2009 22:42 Download mesaj |
Titlul subiectului: si pe net cei ce le-au pus poate au citit ceva..... |
|
|
|
Nu e numai pe net, gasiti si in cartea "Omul de cristal" de Edward Pace Mitchell o nuvela despre dracii pensionati care haladuiesc in cavitatea de sub stejarul din gradina lui Rodney....
Si multe altele, ceea ce dovedeste ca e o ipoteza extrem de populara. De ex "O calatorie in centrul Pamantului " de batranul Jules Verne..... cu cavitatea imensa in care exista chiar si marea Liddenbrock....
|
|
Sus |
|
 |
Cristian Monea Membru

|
|
Sus |
|
 |
vvlad Membru

Data inscrierii: 20 Ian 2009 Mesaje: 42
Motto: "Astrologers used to believe that Man's destiny is controlled by the stars. But one day it may come to pass that the stars' destiny is controlled by Man." Localitate: Constanta
|
Trimis: 05 Mar 2009 17:13 Download mesaj |
Titlul subiectului: Montauk si Marte.doc |
|
|
|
Am citit prima pagina din documentul care e atasat mai sus si am ramas...
Banuiesc, ca este literatura SF, nu-i asa? mi s-a parut ca ai zis ca e o teorie.
_________________ www.psychedelicglass.com
www.nastereprinhipnoza.ro |
|
Sus |
|
 |
Cristian Monea Membru

|
|
Sus |
|
 |
Blakut Membru

|
Trimis: 05 Mar 2009 21:58 Download mesaj |
|
|
|
Citat: | The story is widely regarded as a hoax,[1][2][3] while the U.S. Navy maintains that no such experiment occurred, and details of the story contradict well-established facts about the Eldridge.[4] It has nonetheless caused ripples in conspiracy theory circles, and elements of the Philadelphia Experiment are featured in other government conspiracy theories. |
Citat: | A reunion of veterans who served aboard the Eldridge told a Philadelphia newspaper in April 1999 that the ship had never made port in Philadelphia.[12] Further evidence against the Philadelphia experiment timeline comes from Eldridge’s complete World War II action report, including the remarks section of the 1943 deck log, available on microfilm.[4] |
|
Sus |
|
 |
Cristian Monea Membru

|
Trimis: 05 Mar 2009 22:04 Download mesaj |
|
|
|
Poate e o mușamalizare , dar ar fi interesant dacă ar fi avut loc experimentul.
|
|
Sus |
|
 |
Blakut Membru

|
Trimis: 05 Mar 2009 22:13 Download mesaj |
|
|
|
gandeste-te si tu un pic. Cam care era tehnologia in '43? Nu aveau nici tranzistori macar. Radiourile sau televizoarele (desi atunci nu cred ca se inventasera inca) erau cele mai complexe chestii... Calculatoarele faceau o operatie pe secunda (1 Hz). Abia au spart codul enigma al nemtilor. Cu ce naiba sa construiasca aparat de invizibilitate (bine, stai ca acusi vine mafalda si ne zice de secretele pe care numai el le stie, eu ma adresez insa oamenilor normali la cap)?
|
Sus |
|
 |
Cristian Monea Membru

|
Trimis: 05 Mar 2009 22:39 Download mesaj |
|
|
|
Nu degeaba am scris mesajul la Science Fiction . Poate că ai dreptate, dar eu nici nu mă pot gândi la ce tehnologie ar implica un astfel de experiment.
Citat: | stai ca acusi vine mafalda si ne zice de secretele pe care numai el le stie |
Ar fi bine să auzim și alte opinii (secrete) , că doar suntem la secțiunea Science Fiction (ne permitem) .
PS Televizoarele alb-negru erau disponibile publicului larg încă din anii '30 (color - din anii '40).
|
|
Sus |
|
 |
Cristian Monea Membru

|
|
Sus |
|
 |