Victor Gergely.Are o oglinda de 220 .Tu predator ai alta de 220 sau este aceiasi oglinda .Faceti-ma sa inteleg si eu .Ca nu mai pricep.Nu inteleg nici ce vinde omul asta aici ,vinde ''oglinda ''bariletul''sau.....
Gata sunt in ceata.Predator tu ai un topic deschis in care vinzi o oglinda de 220 cu 580 Ron .Acum spui ca este aceeiasi oglinda cu asta de 50 Ron .Lamuriti-ma si pe mine baieti .
Ce oglinda ai tu ? Si ce este cu oglinda asta?
Am inteles .Horica a scris pe un topic din 06.oct.2007.Predator a cumparat oglinda asta ,dupa care a trimis-o la domnul Stanescu ,la parabolizat si aluminizat ,a mai cumparat o secundara.Si acum le are la vanzare pe alt topic.Cu pretul de 580 Ron .CORECT.?
1. Anuntul lui Victor Gergely nu mai este valabil pentru ca eu cumparat anul trecut tubul cu oglinda , secundara, etc de la el
2. Am refacut oglinzile si le-am scos la vanzare la anuntul meu cu tubul optic.
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum