Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 233872 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2834 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Despinarom |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 627 la data de Lun Oct 21, 2024 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
stelian_tan Membru

Data inscrierii: 14 Oct 2008 Mesaje: 2
|
Trimis: 18 Feb 2009 16:30 Download mesaj |
Titlul subiectului: de unde se mai pot cumpara binocluri rusesti |
|
|
|
Pt. cei care isi doresc neaparat un binoclu rusesc gasesc de cuparat la Cernauti, in bazar. Am vazut saptamana trecuta cateva modele, Baigish si Yucon (sper sa scriu corect) intr-un "magazin" specializat. Ce-i drept aveau mult mai multe modele de lunete pt. vanatoare si spottingscope-uri. Era disponibil un singur Baigish cu dimensiuni de luat in seama, 15x50, in rest mai multe de dimensiuni mici. Yucon, facute in Bielorusia, daca am inteles eu bine (ca mai mult prin semne am discutat ) avea 2 modele, cu coating verde, dar cu marire mult mai mare, 20x parca, tot pe 50.
M-am "jucat" putin cu Baigish-ul, nu e deloc atat de greu pe cat se spune, si la cateva teste in fuga (cat ma pricep si eu dupa indicatiile de pe site) parea foarte in regula. Coating-ul nu era foarte evident...poate nu am fost eu atent. Iar la pret cerea 120 de $. Poate negocia, nu am incercat ca oricum nu il cumparam. Avand in vedere cresterea de curs, e in jur de 4 milioane. Yucon tot 120$, dar impresia la prima vedere a fost mai proasta, fiind acoperit de un plastic de camuflaj nu tocmai aratos. Fata de Baigish parea si mai slab mecanismul de prindere.
Cine e interesat sa cumpere si ajunge la Cernauti nu trebuie sa stie ucraineana, romanii care vand in bazar sunt foarte binevoitori si te ajuta.
In Piatra Neamt, unde stau, moldovenii nu prea par foarte interesati sa aduca, motivand ca nu prea intreaba lumea. Desi la comanda ferma...
Si daca tot ajungeti la Cernauti, pt binoclu sau altceva, nu ratati orasul! Merita vizitat. Mai ales fetele  |
|
Sus |
|
 |
CATA_== Membru

Data inscrierii: 11 Dec 2008 Mesaje: 126
|
Trimis: 18 Feb 2009 17:14 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
IN bazar in Ploiesti vin de foarte mult timp rusi, basarabeni am discutat cu unul dintre ei despre un Kronos 26x70 daca nu gresesc si a zis ca poate sa imi aduca cam ce vreau dintre binoclurile rusesti ...El da un tur prin targurile de peste Prut gaseste ma suna sa vada daca imi convine pretul si m-il aduce cred ca in maxim 2 saptamani |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|