Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
florin Membru

Data inscrierii: 04 Apr 2006 Mesaje: 11
|
Trimis: 25 Sep 2008 02:17 Download mesaj |
Titlul subiectului: Kaguya - sonda lunara |
|
|
|
Sal. Stie cineva daca s-au publicat fotografii executate de sonda Kaguia ale zonelor de aselenizare din misiunile APOLLO? |
|
Sus |
|
 |
Doru Dragan Membru

Data inscrierii: 02 Mar 2006 Mesaje: 4414
Motto: PER ASPERA AD ASTRA Localitate: Timisoara
|
Trimis: 25 Sep 2008 07:33 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Te duci la adresa:
http://wms.selene.jaxa.jp/index_e.html
si apesi pe TC (Terrain camera). O sa-ti apara 6 titluri din care cea din data de 13.06.2008 este Apoilo 15 Landing Site iar din 14.07.2008 este Apollo 17 Landing Site. Faci click pe ele si dupa ai click pe fotografia care apare (daca vrei sa o vezi mai mare). Nu te astepta la cine stie ce detalii. Japonezii astia nu le prea au cu fotografiatul si nici cu aparatele foto si nici cu optica
Acuma serios. Cine asteapta mari dezvaluiri, se inseala amarnic. Japonezii stiu ca programul american Apollo a fost real si nu-si pierd vremea cu "cercetari" in directia asta. Fotografiile alea s-au facut pentruca KAGUYA trecea din intamplare pe acolo. Cand o sa treaca pe deasupra Apollo 11 Landing Site, o sa o faca si pe aia. Un satelit nu e o masina ca sa suci de volan si sa te duci unde vrea muschii tai  |
|
Sus |
|
 |
florin Membru

|
Trimis: 26 Sep 2008 17:10 Download mesaj |
|
|
|
Probabil asa e cum spui. Eu nu sunt prea sigur in ce priveste misiunile Apollo!
Am vazut un documentar in care erau prezentate dovezi ce infirmau versiunea oficiala despre Apollo. Insa mai cred ca tre sa fii atent in ce priveste chestiile astea sa nu cazi in banalitati!
Am o mica indoiala despre Apollo dupa ce am citit cartea Zero despre 9/11 WTC si ce am vazut pe net!
Sunt nerabdator sa vad fotografii mai clare ale locurilor de aselenizare! |
|
Sus |
|
 |
valy Membru

Data inscrierii: 21 Iul 2005 Mesaje: 11250
|
Trimis: 26 Sep 2008 18:47 Download mesaj |
|
|
|
florin a scris: | Probabil asa e cum spui. Eu nu sunt prea sigur in ce priveste misiunile Apollo!
Am vazut un documentar in care erau prezentate dovezi ce infirmau versiunea oficiala despre Apollo. Insa mai cred ca tre sa fii atent in ce priveste chestiile astea sa nu cazi in banalitati!
Am o mica indoiala despre Apollo dupa ce am citit cartea Zero despre 9/11 WTC si ce am vazut pe net!
Sunt nerabdator sa vad fotografii mai clare ale locurilor de aselenizare! |
Si eu am vazut un documentar in care infirmau dovezile ce infirmau versiunea oficiala Apollo. Concluzia funny era cam asa: era mai ieftin pt. americani sa trimita oameni pe luna decat sa fabrice dovezi false ale aselenizarii.
Pana la urma chestiunile normale si aparent banale sunt mai greu de crezut pentru ca mintea iscoditoare a omului mereu vrea sa caute lucruri mult mai complexe in banala realitate.
Din cate am vazut, satelitul orbiteaza la 100km. De la distanta aia ar trebui sa se vada urmele aselenizarii...Asta daca folosesc si ei un aparat foto mai de doamne ajuta, macar un 10 megapixeli, ceva, dar nu cu obiektivul de kit ca e de toata jena.  |
|
Sus |
|
 |
Doru Dragan Membru

|
Trimis: 26 Sep 2008 20:13 Download mesaj |
|
|
|
Exista in ultimii ani un foarte puternic curent antiamerican. E la moda. In cadrul acestui curent o parte importanta e constituita din cateva teorii conspirationiste. "Guvernul" stie dar tine ascuns. "Guvernula" a mintit. "Guvernul" a falsificat. Cei care sustin toate astea ori nu au habar despre cum functioneaza institutiile americane (Constitutie, Congres, Senat, Presedentie, comisii de ancheta, Curtea Suprema, FBI, CIA etc.) ori (mult mai probabil) stiu exact despre ce e vorba dar incearca sa coboare America la nivelul lor. In ceea ce priveste programul Apollo, rusii, chinezii, japonezii, indienii, europenii ... stiu exact despre ce e vorba. Asa incat, in mod evident, ceea ce debiteaza unii rauvoitori nu are nici cea mai mica importanta pentru cei care se pricep cat de cat. Restul nu conteaza. |
|
Sus |
|
 |
valy Membru

|
Trimis: 26 Sep 2008 22:27 Download mesaj |
|
|
|
Doru Dragan a scris: | In ceea ce priveste programul Apollo, rusii, chinezii, japonezii, indienii, europenii ... stiu exact despre ce e vorba. |
Da, dar romanii? Cu romanii cum ramane? Ei pana nu vede nu crede. |
|
Sus |
|
 |
Doru Dragan Membru

|
Trimis: 27 Sep 2008 10:26 Download mesaj |
|
|
|
O nu, nu-i drept sa te-ndoiesti
Pe geam tu sari de-odata  |
|
Sus |
|
 |
Mircea Pteancu Moderator

Data inscrierii: 12 Feb 2008 Mesaje: 9515
Motto: ''OBSERVO ERGO SUM'' Localitate: Arad
|
Trimis: 27 Sep 2008 18:14 Download mesaj |
|
|
|
Dupa turnura pe care o ia discutia se pare ca iar va fi cineva eliminat de pe lista???!!!Nu am citit cartea aceea Zero doar ma minunez ce legatura o fi intre 11 Septembrie/WTC si Apollo.Daca tot i-ati introdus pe romani (prezumtivi autori de cubesat in 2009,deci orice membru al unei asemenea natiuni ''eroice'' ar face bine sa se abtina de la comentarii cu tenta) in discutie,ar trebui sa precizam despre care romani vorbim ref. la misiunile selenare: ghicitoarele Mama Omida si Mercedesa sau fotbalistul Banel Nicolita ?Subiectul este intrutotul si minunat potrivit pentru ei si cei de nivelul lor intelectual.Poate ca eu voi fi cel eliminat....Mircea |
|
Sus |
|
 |
valy Membru

|
Trimis: 27 Sep 2008 18:35 Download mesaj |
|
|
|
Doru Dragan a scris: | O nu, nu-i drept sa te-ndoiesti
Pe geam tu sari de-odata  |
Prin noapte-afara lung privesti
"Ce vezi ?" întreab-o fata.
"Nimic... Mi s-a parut asa!"
Sa fi vazut oare locul de aselenizare? Dar nu, nu, nu se poate ca-i aievea...  |
|
Sus |
|
 |
zoth Membru

Data inscrierii: 31 Mar 2006 Mesaje: 5878
Motto: decat ceva prost, mai bine nimic bun ... Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 27 Sep 2008 23:06 Download mesaj |
|
|
|
Citat: | Da, dar romanii? Cu romanii cum ramane? Ei pana nu vede nu crede. |
Am urmarit misiunile Apollo transmise in direct de televiziunea romana...
Mai retin ca in studiou Andrei Bacalu era acela care asigura traducerea simultana si unele comentarii in pauzele care permiteau sau cand sunetul transmis avea intreruperi (tin minte ca au fost asemenea intreruperi).
Am vazut primul pas pe luna in direct...
Nu cred ca cineva pe atunci ar fi pus la indoiala evenimentele petrecute, nu se putea concepe asa ceva, evenimentul era uluitor pentru acele vremuri.
Acum insa, daca ar fi sa-mi dau un verdict doar asa pentru mine, dupa tonele de informatii acumulate pana in ziua de azi, nu cred ca as mai putea.
Ma surprinde totusi lipsa de curiozitate (care in acele vremuri era mult mai vie) sau neputinta tehnologica actuala de a mai putea oferi lumii imagini cu acele locuri... |
|
Sus |
|
 |
Erwin Moderator

Data inscrierii: 02 Aug 2008 Mesaje: 9695
Motto: panta rhei Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 28 Sep 2008 00:50 Download mesaj |
|
|
|
partizanii teoriei conspirației ar nega și acele noi imagini cu locurile aselenizărilor...
eram prea mic atunci, totuși țin minte primii pași pe lună văzuți la un TV alb negru... ce-mi amintesc sigur e că o eclipsă de lună mi-a stârnit curiozitatea de a mă uita pe cer și de a afla... |
|
Sus |
|
 |
florin Membru

|
Trimis: 29 Sep 2008 01:07 Download mesaj |
|
|
|
Mircea Pteancu a scris: | Dupa turnura pe care o ia discutia se pare ca iar va fi cineva eliminat de pe lista???!!!Nu am citit cartea aceea Zero doar ma minunez ce legatura o fi intre 11 Septembrie/WTC si Apollo. |
Pai daca regimul Bush a putut sa ascunda adevarul despre atentatul de la WTC sau ar fi vrut sa-l ascunda, dece nu s-ar fi putut ascunde si adevarul despre misiunile apollo? Si in ce priveste adevarul despre tragicul eveniment de la WTC este mult mai greu de ascuns decit Apollo.
In ce priveste WTC http://www.youtube.com/watch?v=7E3oIbO0AWE |
|
Sus |
|
 |
Doru Dragan Membru

|
Trimis: 29 Sep 2008 07:30 Download mesaj |
|
|
|
Vezi ca internetul are mai mult de un singur site. Mai ia informatii si din alta parte decat YouTube. Ne pare rau, ne aflam pe un forum de astronomie Inchide te rog aparatul de propaganda sau fa propaganda in alta parte. Eu unul cel putin sunt satul de propaganda de la televizor. Ma obosesti. |
|
Sus |
|
 |
|