Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
admin Site Admin

Data inscrierii: 29 Iun 2004 Mesaje: 1897
|
Trimis: 13 Mai 2008 08:47 Download mesaj |
Titlul subiectului: WorldWide Telescope |
|
|
|
Microsoft a lansat de curand "WorldWide Telescope", un program client similar cu GoogleSky, cu care se poate explora cerul nocturn. Datele programului sunt preluate de la telescopul Hubble si de la alte 10 telescoape terestre.
Mai multe detalii gasiti aici: http://www.worldwidetelescope.org/
Se spune ca WorldWide Telescope se vrea a fi mai bun decat GoogleSky si Stellarium. Voi ce parere aveti?
Fireste, programul este pentru Windows ... deocamdata. |
|
Sus |
|
 |
Stanescu Octavian Moderator

Data inscrierii: 02 Apr 2006 Mesaje: 3625
|
Trimis: 13 Mai 2008 11:53 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Dupa instalarea acestui program vor scade vanzarile la telescoape... sau se vor cumpara telescoape cu diametre mari 300-600mm in speranta obtinerii unor imagini asemanatoare.
Mai bine nu instalati acest program  |
|
Sus |
|
 |
Doru Dragan Membru

Data inscrierii: 02 Mar 2006 Mesaje: 4414
Motto: PER ASPERA AD ASTRA Localitate: Timisoara
|
Trimis: 13 Mai 2008 12:01 Download mesaj |
|
|
|
1. E Microsoft. Nasol.
2. Necesita .Net Framework 2.0. Nasol.
3. Se recomanda un PC Intel Core 2 Duo processor with 2 gigahertz (GHz) or faster. Nasol.
Merita de incercat. Pare sa fie interesant.  |
|
Sus |
|
 |
Mihai Luca Membru

Data inscrierii: 04 Apr 2008 Mesaje: 44
Motto: Timpul exista doar pentru ca toate lucrurile sa nu se intample in acelasi timp! Localitate: 47d 14m 24.91s N 26d 16m 17.80s E
|
Trimis: 14 Mai 2008 18:22 Download mesaj |
|
|
|
Doru Dragan a scris: |
3. Se recomanda un PC Intel Core 2 Duo processor with 2 gigahertz (GHz) or faster. Nasol.
Merita de incercat. Pare sa fie interesant.  |
Am incercat si eu acest soft,la prima vedere pare interesant.
Acum il rulez pe un AMD la 1.7GHz si 512Mb RAM ... deci merge si pe ceva mai slab  _________________ Eppur si muove ... |
|
Sus |
|
 |
Claudiu Membru

Data inscrierii: 16 Noi 2007 Mesaje: 232
Motto: Og say aperture always win and Durk say central obstruction bring contrast demons” Localitate: High Wycombe, UK
|
Trimis: 14 Mai 2008 18:57 Download mesaj |
|
|
|
Mi se pare inutil construit pentru astronomii amatori. Desi suporta autostar, necesitatile de sistem impreuna cu nevoia de a fi legat online il fac extrem de prohibitiv. Este o chestie microsoftiana tipica - dincolo de luminile albastre frumusele nu prea exista o gindire corecta. _________________ Science without religion is lame, religion without science is blind. -- Albert Einstein |
|
Sus |
|
 |
raudetot Membru exclus

Data inscrierii: 12 Mai 2008 Mesaje: 105
|
Trimis: 15 Mai 2008 08:34 Download mesaj |
Titlul subiectului: Este un soft foarte bun |
|
|
|
Claudiu a scris: | Mi se pare inutil construit pentru astronomii amatori. Desi suporta autostar, necesitatile de sistem impreuna cu nevoia de a fi legat online il fac extrem de prohibitiv. Este o chestie microsoftiana tipica - dincolo de luminile albastre frumusele nu prea exista o gindire corecta. |
In primul rand, softul nu necesita cine stie ce resurse comparativ cu jocurile moderne din zilele noastre!
In al doilea rand, normal ca toate softurile care se respecta sa aiba cerinte de "on line" cand este vorba de a fi un upgrade de baza de date "la zi". Iar un calculator (scaderile drastice de achizitie a unui pc sunt mai mult decat semnificative) si internet in zilele noastre au si copii de la tara ... asa ca ...
Softul poate fi util oricui care iubeste astronomia la nivel de documentare si instruire teoretica prezentand grafica de exceptie, posibilitate de conectare a propriului instrument astronomic pentru observatii personale, posibilitate de creare a unor librarii proprii de observatii fapt care nu prea l-am vazut prin alte softuri de genul ...
Concluzia mea este ca merita sa il instalati si sa va jucati cel putin o perioada cu softul _________________ I have to know |
|
Sus |
|
 |
Ovidiu M. Membru

Data inscrierii: 16 Sep 2007 Mesaje: 1289
Motto: "The best light pollution filter is gasoline--you put it in your car and drive to darker skies." Localitate: Buzau
|
Trimis: 18 Iul 2008 07:25 Download mesaj |
|
|
|
Claudiu a scris: | Mi se pare inutil construit pentru astronomii amatori. Desi suporta autostar, necesitatile de sistem impreuna cu nevoia de a fi legat online il fac extrem de prohibitiv. Este o chestie microsoftiana tipica - dincolo de luminile albastre frumusele nu prea exista o gindire corecta. |
Hai sa fim seriosi, astazi pana si pensionarii sunt online iar un sistem decent nu mai este prohibitiv deloc. Un core duo si 2 Gb RAM sunt accesibili majoritatii. Si nu mai criticati atat Microsoft pentru ca mie imi place Vista , ok?  |
|
Sus |
|
 |
|