adevarul este ca ma pricep la astronomia teoretica,nu si la astropoze.
nu face nimic . Inca nu a cazut nici un maestro din cer, toti am fost incepatori. Ramane la experiente si incearca mai departe.
Itr-o zi o sa intelegi si ce inseamna timp de expunere, difragma si toate chestile astea de fotografie. _________________ CS Robert
House of Optics Germany
stiu ca daca maresti timpul de expunere poti face o poza la cer cum se misca cerul....adica daca faci o secunda acctiunea din poza este intro secunda.....cam asa ceva:)
E adevarat dar nu asta e esentialul. Esential este ca prin marirea timpului de expunere se aduna mai multa lumina. Asta este bine pentru imagini care sunt putin luminoase dar nu e bine pentru Luna care are destul de multa lumina. La un moment dat imaginea "se ineaca" de lumina si nu se mai disting detalii.
acum am inteles esenitalul...dar nu era vorba si despre filtre de polarizare?apropo,acestea se pot baga si la binoclu?Scuze dar ma pricep doar la teorie,nu si la practca:)
tu prin binoclu o sa vezi ISS maxim ca un punctulet care se misca pe cer. asa ca daca vrei sa pozezi un punctulet care se misca pe cer (desi iti va fi destul de greu), se baga la binoclu
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum