| Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
| Statistici forum |
| |
Numar total de mesaje in forum: 237687 |
| |
Numar de utilizatori inregistrati: 2896 |
| |
Cel mai nou utilizator inregistrat: paulbth |
| |
|
| |
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1438 la data de Sam Oct 25, 2025 |
| |
|
| |
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
| |
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
| Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 6965
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 10 Noi 2025 18:37 Download mesaj |
| Titlul subiectului: Pentru ATM-isti |
|
|
|
Deoarece am terminat un proiect la care lucrez de mult timp, si am renuntat la altele, in care am investit multi bani, am sa pun la vanzare o serie scule, componente si materiale de care nu mai am nevoie. Vanzarea va fi valabila doar pana pe 30 noiembrie. Respectiv, ofertele de cumparare si transport pot veni pe PM pana pe 30 noiembrie. Unele preturi vor fi mai larg negociabile, iar livrarea se va face fie personal in Bucuresti, fie prin curier.
Deoarece in ultimul an am primit cateva oferte de cumparare ''sigure'' de aici de pe forum, care nu au fost onorate, rog pe cei care vor putea fi in aceasta situatie sa dea un mesaj de renuntare in scurt timp, pentru ca sa stiu si eu. Mai ales ca unele scule sunt destul de rare, sau greu de gasit. Nu voi face rezervari decat cu avans in banca, asa cum se practica in general.
Anunturile si fotografiile vor fi adaugate in aceasta saptamana.
1. Fierastrau traforaj de mana si de banc, Dremel Moto-Saw MS20-01, folosit doar la taierea a vreo 10 metri liniari de taietura in placaj de 5mm. Are geanta, si toate accesoriile originale, plus 20 panze in seturi nedesfacute, si vreo 3 in set desfacut, dar nefolosite.
Pret 300 lei, (in magazin 660 lei, cu un simgur set de panze). Stare foarte buna.Foto un pic mai tarziu.
2. Incarcator baterii de 6 si 12V. Cu afisaj al nivelului de incarcare. Pret 40 lei. Stare ca nou.
3. Patru bucati teava de aluminiu de 18mm diametru exterior, si 14mm diametru interior, lungime 1 metru. Pret discutabil in functie de numar.
4. Sase bucati teava aluminiu de 14mm diametru exterior, si 10mm diametru interior, lungime 1 metru. Pret discutabil. _________________ Dragos N |
|
| Sus |
|
 |
|
|
| |
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|