Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 234586 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2845 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Liviu144 |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 830 la data de Mar Iun 03, 2025 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
needweed Membru

Data inscrierii: 24 Oct 2011 Mesaje: 533
|
|
Sus |
|
 |
Cristian Kata Membru

Data inscrierii: 30 Iun 2018 Mesaje: 518
|
Trimis: 11 Iun 2025 07:04 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Salutare! Nu am avut in mana acest model de Bresser, dar am avut Delta Extrem 10x50 plus am testat alte cateva bucati tot Delta Extrem asa ca pot sa spun fara nici o retinere ca cele care au trecut pe la mine prin mana au fost catastrofale la aberatii cromatice, dezastru. Aberatiile cromatice nu sunt pentru mine tocmai defectele cele mai enervante dar Delta Extrem e inacceptabil, ultimul pe care l-am avut in mana avea niste aberatii (pe un singur tub) atat de mari incat te durea ochii, exact cum ai privi la niste lasere, un binoclu care nu merita nici jumatate din pret, personal nu l-as folosi nici gratis daca l-as primi, daca Delta Extrem merita 1600 lei atunci APM e chilipir la 2400 lei. Faptul ca Delta a scos la inceput cateva bucati bune de Delta Extrem nu mai are nici o importanta avand in vedere rateurile pe care le-a dat constant pe urma. Am intervenit cu acest comentariu pt ca atunci cand aud ca un binoclu e un pic mai slab decat Delta Extrem imediat am impresia ca e vorba de un binoclu mediocru, pt mine Delta Extrem e un binoclu inutil in forma "calitativa" in care eu l-am intalnit absolut la toate bucatile care mi-au trecut prin mana, cele din urma (care deja aveau si serie unica) fiind cele mai proaste.
|
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|