Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
QUETZALCOATL Membru
Data inscrierii: 05 Apr 2008 Mesaje: 10
|
Trimis: 20 Apr 2008 01:16 Download mesaj |
Titlul subiectului: De unde se pot cumpara binoclurile rusesti? |
|
|
|
am despartit aceasta discutie din topicul referitor la Pentax intrucat nu mai avea legatura cu tema initiala.
mod z
IN ALTA ORDINE DE IDEI DACA STIE CINEVA DE UNDE SA IAU CEVA BINOCLURI DE ASTEA RUSESTI ORICE SUGESTIE E BINEVENITA .
AM MAI INTREBAT SI PE ALT TOPIC ACU CATAVA VREME DAR ......NIMENI NIMIC.....
SA INTELEG CA SUNT DE NEGASIT IN ROMANIA SI CA TREBUIE SA TRAG O FUGA PANA LA MOSCOVA?
SPER TOTU CA NU .
BAFTA LA TOATA LUMEA. _________________ COPACUL LIBERTATII TREBUIE UDAT DIN CAND IN CAND CU SANGELE PATRIOTILOR SI AL TIRANILOR! |
|
Sus |
|
|
KLK Membru
Data inscrierii: 13 Feb 2008 Mesaje: 190
Motto: Nihil sine Deo Localitate: Buzau
|
Trimis: 20 Apr 2008 08:48 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Poate ai un prieten care cunoaste un student basarabean, poate ca la ei se gasesc astfel de binocluri mai usor, tot se duc de Pasti acasa si-ti aduce cand vine. E doar o sugestie, poate e buna. |
|
Sus |
|
|
zoth Membru
Data inscrierii: 31 Mar 2006 Mesaje: 5749
Motto: decat ceva prost, mai bine nimic bun ... Localitate: Bucuresti
|
|
Sus |
|
|
Serban Membru
Data inscrierii: 08 Feb 2008 Mesaje: 144
|
Trimis: 20 Apr 2008 13:55 Download mesaj |
|
|
|
oare daca dau comanda la GunTec pentru un Baigish, in ce hal ajunge in tara, si in ce hal il trateaza curierii locali? |
|
Sus |
|
|
QUETZALCOATL Membru
|
Trimis: 24 Apr 2008 14:12 Download mesaj |
|
|
|
Serban a scris: | oare daca dau comanda la GunTec pentru un Baigish, in ce hal ajunge in tara, si in ce hal il trateaza curierii locali? |
O SA TE POT LAMURI EU PESTE VREO SAPTAMANA . SPER SA NU II TREBUIASCA MAI MULT SA AJUNGA .
IN ALTA ORDINE DE IDEI CE ZICETI DE ASA CEVA http://www.comenzi.ro/product_info.php?products_id=1588 .
CAM CUM SE VEDE PRIN EL SI CAM CE SE VEDE PRIN EL .
NU MA ASTEPT SA FIE CEVA PROFESIONAL DAR NICI NU TREBUIE SA FIE ASA CEVA PT. CA O SA FIE CADOU PT. UN ADOLESCENT, DAR MACAR TERESTRU AS VREA SA SA VADA BINE.
BAFTA LA TOTI _________________ COPACUL LIBERTATII TREBUIE UDAT DIN CAND IN CAND CU SANGELE PATRIOTILOR SI AL TIRANILOR! |
|
Sus |
|
|
Forever_Man Membru
Data inscrierii: 04 Iun 2005 Mesaje: 1924
|
Trimis: 24 Apr 2008 14:39 Download mesaj |
|
|
|
Interesant. Chiar ma intrebam daca exista lunete ca in filmele cu pirati. _________________ BINOCLURI: Norconia Sport 10x50, Celestron Skymaster 15x70
TELESCOAPE: Skywatcher 130/650, Skywatcher 200/1200 |
|
Sus |
|
|
QUETZALCOATL Membru
|
Trimis: 24 Apr 2008 15:32 Download mesaj |
|
|
|
SI MIE MI SE PARE INTERESANTA IDEEA SI CRED CA RESPECTIVA PERSOANA CHIAR VA FI INCANTATA DE LUNETA ASTA .
TOTUSI AS VREA NISTE PARERI SAU NISTE SUGESTII DACA STIE CINEVA DESPRE ALTE FIRME CARE MAI FAC LUNETE DE ASTEA CA EU NU AM MAI GASIT NIMIC ASEMANATOR . _________________ COPACUL LIBERTATII TREBUIE UDAT DIN CAND IN CAND CU SANGELE PATRIOTILOR SI AL TIRANILOR! |
|
Sus |
|
|
Seb Membru
Data inscrierii: 22 Feb 2008 Mesaje: 70
|
Trimis: 24 Apr 2008 16:07 Download mesaj |
|
|
|
O sugestie ar fi sa nu mai scrii cu majuscule.
O alta sugestie: sa renunti la ocheanul ala si sa cumperi drept cadou un binoclu 7x35 sau 8x40. |
|
Sus |
|
|
Doru Dragan Membru
Data inscrierii: 02 Mar 2006 Mesaje: 4414
Motto: PER ASPERA AD ASTRA Localitate: Timisoara
|
|
Sus |
|
|
Serban Membru
|
|
Sus |
|
|
QUETZALCOATL Membru
|
Trimis: 30 Apr 2008 23:29 Download mesaj |
|
|
|
Serban a scris: |
si nu se mai fac de 15x50 sau 10x50, in orice caz de 50? |
Poate momentan nu mai au pe stoc pt. ca saptamana trecuta cand am comandat eu un 15x50 era si mi-au trimis mail cum ca au facut livrarea .
Ar trebui sa soseasca saptamana viitoare .
O sa te tin la curent si cu starea in care a ajuns la mine .
BAFTA _________________ COPACUL LIBERTATII TREBUIE UDAT DIN CAND IN CAND CU SANGELE PATRIOTILOR SI AL TIRANILOR! |
|
Sus |
|
|
QUETZALCOATL Membru
|
Trimis: 30 Apr 2008 23:40 Download mesaj |
|
|
|
Seb a scris: | O sugestie ar fi sa nu mai scrii cu majuscule.
O alta sugestie: sa renunti la ocheanul ala si sa cumperi drept cadou un binoclu 7x35 sau 8x40. |
Desi nu inteleg faza cu majusculele ma conformez.
La intrebarea legata de ocheanul ala, avand in vedere ca sunt incepator in chestii de astea legate de instrumente optice, ma asteptam eventual la un raspuns de genul renunta la ochean si ia un binoclu pt. ca ........(cateva argumente) nu renunta la ochean pt. ca asa zic eu cum se subantelege .
Bafta la toata lumea inca o data si petrecere faina de 1 mai . _________________ COPACUL LIBERTATII TREBUIE UDAT DIN CAND IN CAND CU SANGELE PATRIOTILOR SI AL TIRANILOR! |
|
Sus |
|
|
Mircea Pteancu Moderator
Data inscrierii: 12 Feb 2008 Mesaje: 9307
Motto: ''OBSERVO ERGO SUM'' Localitate: Arad
|
Trimis: 06 Mai 2008 22:20 Download mesaj |
|
|
|
Luneta terestra din linkul dat de tine este frumusica dar are o marire, la 25x , prea mare pentru un instrument de mana.De la 10x in sus tremurul imaginii este tot mai pronuntat.La unul ca mine din cauza varstei,la un adolescent ,pandind fata din vecini ,din cauza emotiei...Mircea |
|
Sus |
|
|
Serban Membru
|
Trimis: 15 Mai 2008 00:50 Download mesaj |
|
|
|
@QUETZALCOATL: a venit binoclul? cum e? |
|
Sus |
|
|
QUETZALCOATL Membru
|
Trimis: 19 Mai 2008 16:20 Download mesaj |
|
|
|
Serban a scris: | @QUETZALCOATL: a venit binoclul? cum e? |
Sorry ca raspund mai greu dar nu am mai intrat pe forum de la ultimul mesaj.De venit a venit desi cu mare interziere (trimis in
29.04. sosit in 21.05). Timp nu prea am avut de el sa vad cum se prezinta dar si daca era colimat bine acum nu mai e pt ca sotia mea cand l-a ridicat de la posta a umblat la toate butoanele si rotitele .Momentan atat pot sa-ti spun ca e intact si nu prezinta urme de lovituri. Sper sa revin cat mai repede cu detalii mai amanuntite .
O ZI BUNA LA TOATA LUMEA. _________________ COPACUL LIBERTATII TREBUIE UDAT DIN CAND IN CAND CU SANGELE PATRIOTILOR SI AL TIRANILOR! |
|
Sus |
|
|
|