Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 233851 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2834 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Despinarom |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 627 la data de Lun Oct 21, 2024 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
ovidiuv Membru

Data inscrierii: 30 Mai 2013 Mesaje: 252
|
Trimis: 04 Mar 2025 10:05 Download mesaj |
Titlul subiectului: Doctorat in astronomie? |
|
|
|
Daca exista cineva interesat sa se inscrie la un doctorat in astronomie incepand cu Sep 2025, oficial la Universitatea din Craiova sub indrumarea mea majoritar remote, va rog sa ma contactati in privat pe email (ovidiu.vaduvescu@gmail.com), de preferinta urgent (pentru ca UCV ne va cere in curand locurile solicitate), dar oficial posibil pana la inceputului lui Sep 2025 (cand va avea loc admierea la Craiova).
Din experienta celor 3 studenti ai mei la UCV, acest doctorat se poate face in totatlitate la distanta (atat din partea mea, cat si a studentilor), iar finantarea Erasmus+ via UCV permite mobilitati la mine in La Palma sau in alte destinatii stiintifice, pana la un an pe perioada intregului doctorat de 3-6 ani.
Dat fiind in principal faptul ca nu mai am job la ING, anul acesta imi propun vreo 3 teme legate de viitorul observator privat AstroFarm, asteroizi NEAs si galaxii pitice, pentru 3-4 locuri (dar ramane de vazut cate se vor aproba si sub ce forma: la taxa, buget (cel mai probabil) sau poate cu bursa (de obicei extrem de putine)...
Incepand din 2017 am avut 3 studenti doctoranzi, din care prima a terminat si gasit un job de astronom in Spania, al doilea trebuie sa termine in Sep 2025, iar a treia a inceput in 2023 si continua. Repet, anul acesta incepand din Sep, intentionez sa solicit 3-4 locuri, pentru care am deja vreo 4-5 candidati, desi personal iubesc comcurenta! ... _________________ Cer senin!
Ovidiu |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|