Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Marmota_ucigasa130 Membru

Data inscrierii: 15 Apr 2008 Mesaje: 4
|
Trimis: 15 Apr 2008 22:16 Download mesaj |
Titlul subiectului: hello, poza e un fals ? |
|
|
|
salut tuturor
uitativa la poza asta ...... poza cu marte ..... gasita pe net
http://s275.photobucket.com/albums/jj305/a...ofmars.jpg
sper sa nu dati comentarii ne la locu' lor .... e doar o simpa curiozitate poza O.o _________________ Verdele e o culoare frumoasa crede Matei |
|
Sus |
|
 |
HoO_Germany Membru

Data inscrierii: 13 Mar 2006 Mesaje: 1260
|
Trimis: 15 Apr 2008 22:27 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Salut
Poza nu este falsa, pe Marte exista o atmosfera unde si nori sant "normali".
Poate cauti putin prin google.ro mai multe informati despre marte, sau chiar in engleza primesti mai multe informati despre cele mai noi situatii despre marte, unde o sa vezi ca si nori si ghiata este data. _________________ CS Robert
House of Optics Germany
www.hoo-germany.de / info(@)hoo-germany.de
Tel.: +49 2452 976144 |
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: 15 Apr 2008 22:55 Download mesaj |
|
|
|
ms mult pt raspuns. nu stiam ca marte are atmosfera ... o sa caut mai multe despre acest subiect _________________ Verdele e o culoare frumoasa crede Matei |
|
Sus |
|
 |
Doru Dragan Membru

Data inscrierii: 02 Mar 2006 Mesaje: 4414
Motto: PER ASPERA AD ASTRA Localitate: Timisoara
|
Trimis: 16 Apr 2008 07:53 Download mesaj |
|
|
|
Americanii astia sunt niste banditi nesimtiti si mincinosi care pretind ca Pamantul e rotund si ca Luna se invarte in jurul lui si ca au zburat cu rachetele pe orbita si ca au ajuns chiar si la Luna si cica au aselenizat Dar noi stim ca de fapt e totul o conspiratie mondiala care ascunde adevarul Noroc cu unele site-uri unde acesta ni se dezvaluie  |
|
Sus |
|
 |
lucia lucia Membru

Data inscrierii: 21 Iul 2006 Mesaje: 1096
|
Trimis: 16 Apr 2008 11:07 Download mesaj |
|
|
|
eu am auzit ca si Pamantul are nori si ghetari...
Va puteti imagina?  _________________ vor veni straini aici, mult dupa ce ne vom stinge si se vor intreba:
CINE AM FOST? |
|
Sus |
|
 |
Mosu' Membru

Data inscrierii: 10 Feb 2008 Mesaje: 234
|
Trimis: 17 Apr 2008 00:23 Download mesaj |
Titlul subiectului: poza |
|
|
|
Reala poza, dar nu neaparat nori. La 0,1 atm e cam subtire atmosfera si mai degraba sunt furtuni de praf ce pot tine si saptamani. Gheata e clara si variaza in dimensiune cu anotimpurile.
In ultima mea vacanta acasa pe Marte asa era, acum nu mai stiu
 |
|
Sus |
|
 |

|
|
Sus |
|
 |
Mircea Pteancu Moderator

Data inscrierii: 12 Feb 2008 Mesaje: 9522
Motto: ''OBSERVO ERGO SUM'' Localitate: Arad
|
Trimis: 04 Mai 2008 13:46 Download mesaj |
|
|
|
Ca sa-l parafrazez pe Mosu' am fost si eu un pic plecat pe Marte,planeta razboiului,dar mi-a trecut.
Sa inteleg din celelalte replici ca ,virgula,calota polara martiana se vede numai pe Google ?Se vede in orice telescop bun ,oricat de mic.Eu am vazut calota polara martiana in telescoape Newton de 90mm si chiar si de 72mm,obiective Csillag.Iar daca prinzi la timp alertele ALPO,sunt convins ca se vad si marile furtuni de praf martiene- asta inca nu am vazut,dar mai sper...Mircea |
|
Sus |
|
 |
KosmynC64 Membru

Data inscrierii: 13 Aug 2008 Mesaje: 49
|
Trimis: 13 Aug 2008 11:12 Download mesaj |
|
|
|
Stiu ca poate pare greu de crezut dar chiar si Luna are o mica atmosfera(am citit undeva dar nu stiu unde ) de 5-10 cm inaltime formata mi se pare de nitrogen.Dar cu gravitatia slaba pot fi locuri si fara atmosfera. |
|
Sus |
|
 |
Doru Dragan Membru

Data inscrierii: 02 Mar 2006 Mesaje: 4414
Motto: PER ASPERA AD ASTRA Localitate: Timisoara
|
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: 18 Aug 2008 12:17 Download mesaj |
|
|
|
Despre marte...
"Coordonatorii proiectului nu sunt inca siguri de recenta descoperire, dar sunt unanimi de parere ca materialul descoperit este gheatza.... "
O.o
(din ziar.... aparut la data de 02 iunie 2008) _________________ Verdele e o culoare frumoasa crede Matei |
|
Sus |
|
 |
MariusP Moderator

Data inscrierii: 20 Iun 2007 Mesaje: 4226
|
Trimis: 18 Aug 2008 12:29 Download mesaj |
|
|
|
Eu stiam ca-s foarte siguri ca au gasit gheata din apa, nu gheata carbonica si, mai mult, zilele astea au observat fenomenul de depunere a ghetii pe timpul noptii si apoi evaporarea (cred ca mai bine zis, sublimarea) dupa rasaritul Soarelui.
http://www.marsdaily.com/reports/Phoenix_C...e_999.html |
|
Sus |
|
 |
Award Membru

Data inscrierii: 22 Sep 2006 Mesaje: 14
|
Trimis: 21 Aug 2008 01:50 Download mesaj |
|
|
|
Doru Dragan a scris: | Americanii astia sunt niste banditi nesimtiti si mincinosi care pretind ca Pamantul e rotund si ca Luna se invarte in jurul lui si ca au zburat cu rachetele pe orbita si ca au ajuns chiar si la Luna si cica au aselenizat Dar noi stim ca de fapt e totul o conspiratie mondiala care ascunde adevarul Noroc cu unele site-uri unde acesta ni se dezvaluie  |
Va salut din nou domnule Dragan ...am vazut documentarul acesta si nu are cum sa nu ma puna pe ganduri ..."De ce nu au pus americanii piciorul pe Luna" .
Poate va mai ganditi la conspiratia mondiala ...  |
|
Sus |
|
 |
|