Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 233849 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2834 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Despinarom |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 627 la data de Lun Oct 21, 2024 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
zoth Membru

Data inscrierii: 31 Mar 2006 Mesaje: 5878
Motto: decat ceva prost, mai bine nimic bun ... Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 27 Dec 2024 00:50 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Citat: | ... abia a patra cutie era cea buna. |
La aia ma refeream ...
Inainte de ati ura ceva te las sa-l testezi si optic..
Bafta! _________________ Fujinon 10x50FMTR SX; AR 80 F15; TS 102SD |
|
Sus |
|
 |
sorin georgescu Membru

Data inscrierii: 13 Feb 2024 Mesaje: 143
Motto: a fi prost e o arta! Localitate: BUCURESTI
|
Trimis: 27 Dec 2024 19:58 Download mesaj |
|
|
|
CristiB e minunat ce ti-ai cumparat ! (aveam o banuiala in sensul asta dar ezitam deoarece te stiam suparat pe APM). Iti doresc cer senin sa te bucuri de jucaria asta speciala si sa-l stapanesti sanatos ! Dupa umila mea "experienta" mi-am dat seama ca feeling-ul unui binoclu e mult peste cel al unui telescop (adica la modul ciclop, adica cu un singur ochi nu are la fel de mult haz). Chiar ezitam sa cred ca ti-ai luat telescop, adica nu credeam asta. Asa ca ma intrebam ce ai ales?! Oare "din ala drept" sau din "ala cotit" si mizam pe cotit dupa marimea lazii. Si ma mai gandeam ce brand avand in vedere ca te stiam suparat pe APM (care are totusi cea mai buna oferta pret/calitate..... Doar.... noroc sa aiba cumparatorul lor...).
Asa ca iti urez cer senin! (si nu uita sa scrii primele impresii!). |
|
Sus |
|
 |
CristiB Membru

Data inscrierii: 19 Mar 2008 Mesaje: 1711
|
Trimis: 27 Dec 2024 21:05 Download mesaj |
|
|
|
Multumesc frumos Sorin, probabil o sa fac un topic separat sa fie totul la un loc.
APM a fost doar o victima colaterala la supararea mea. Principalul vinovat era producatorul, astia de aici doar le primesc cu vaporul si incearca si ei sa le vanda cumva. I-am atras atentia asupra calitatii celui de la depozitul APM iar omul a spus ca problema e cunoscuta, insa ei lucreaza cu mai multe fabrici si nu e la toate aceasta problema. Cel mai mult sunt afectate astea de dimensiuni mici. Astea mari cum am luat si eu acum sunt facute in alta fabrica iar problemele cu calitatea se pare ca sunt mult mai putine. Eu am ras mereu la povestea ta cu fabrica Nr 1 si fabrica Nr 2, dar de fapt povestea e adevarata. 😀
Dar cu ocazia acestei achizitii am gasit si cheia succesului in privinta obtinerii unui instrument impecabil: ma duc direct la ei si aleg ce-mi place. Ironia sortii e ca mi-am propus sa nu mai achizitionez nimic nou, am tot ce-mi trebuie. Oare cat o sa tina hotararea asta? 🙂 |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|