Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Ovidiu M. Membru

Data inscrierii: 16 Sep 2007 Mesaje: 1289
Motto: "The best light pollution filter is gasoline--you put it in your car and drive to darker skies." Localitate: Buzau
|
Trimis: 29 Noi 2007 17:59 Download mesaj |
Titlul subiectului: Vand 2 seturi de oculare! |
|
|
|
Vand un set de oculare Plossl si un set de oculare Series 500 Super Plossl.
Setul Plossl este compus din urmatoarele:
- Format 1.25": 4mm, 6.5mm, 12.5mm, 15mm, 20mm si 25mm.
Pret per set: 450 de lei
Setul Series 500 Super Plossl este compus din:
- 4mm, 6.5mm, 12.5mm, 15mm, 25mm and 40mm;
Optica este FMC.
Pret per set: 600 lei
Ocularele sunt noi noute. Le-am desfacut doar ca sa vad daca sunt ok. Nu sunt utilizate niciodata. Pretul este usor negociabil. Momentan se vand doar la set. |
|
Sus |
|
 |
Ovidiu M. Membru

Motto: "The best light pollution filter is gasoline--you put it in your car and drive to darker skies." Localitate: Buzau
|
Trimis: 02 Dec 2007 10:27 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Preturi noi:
Pentru setul de 6 Plossl: 410 lei usor negociabil
Asta ar veni cam la sub 70 de lei/ocular Plossl...
Pentru setul de 6 Superplossl: 540 de lei usor negociabil.
Asta ar veni cam la 90 de lei/ocular Superplossl....
Mentionez iarasi ca sunt noi noute si in stare perfecta.
Ocularele se vand si la bucata. |
|
Sus |
|
 |
Ovidiu M. Membru

|
Trimis: 05 Dec 2007 20:55 Download mesaj |
|
|
|
Vreau sa fac o oferta de neegalat pentru ca tot intram incet incet in spiritul sarbatorilor:
1) 350 de lei pentru un set 6 oculare Plossl!
2) 450 de lei pentru un set de 6 oculare Superplossl!
Sunt noi noute. In Romania ma indoiesc ca gaseste cineva oferta mai buna! |
|
Sus |
|
 |
Claudiu Membru

Data inscrierii: 16 Noi 2007 Mesaje: 232
Motto: Og say aperture always win and Durk say central obstruction bring contrast demons” Localitate: High Wycombe, UK
|
Trimis: 05 Dec 2007 23:34 Download mesaj |
Titlul subiectului: oculare |
|
|
|
Bafta la vinzare.. Pretul este super.
Citez :
These are truly premium grade telescope eyepieces! These beautifully made 1.25" eyepieces have a 52 degree apparent field of view. The 4-element, classic Plossl design lens system is fully multicoated to minimize glare and reflected light... meaning more of the faint light from celestial objects is transmitted through the system and into your eye or camera. Fully multicoated means that all optical surfaces have been coated... not just the optical element facing the observer.
Each eyepiece is equipped with a fold down rubber eyeguard, anodized aluminum lens housing and the chromed insertion barrel is threaded to accept any industry standard 1.25" filter. The interior of the eyepiece barrel also has machined-in light baffles and interior wall is coated "dead black" to greatly reduce performance degrading internal reflections. As an added safety feature, each insertion barrel has a machined-in focuser lock retention groove. The 25mm and 40mm eyepieces are also equipped with a knurled rubber "sure grip" barrel.
This set includes one each of the following eyepieces; 4mm, 6.5mm, 12.5mm, 15mm, 25mm and 40mm. Yes, you are reading this correctly! A 40mm Series 500 Super Plossl is included in this set. This makes this one of the most complete eyepiece sets you find on the market today. Maximize the performance of your telescope by moving up to the high quality, finely crafted oculars. You will notice the difference!
Ultima modificare efectuata de catre Claudiu la 06 Dec 2007 17:35, modificat de 1 data in total |
|
Sus |
|
 |
saiph Moderator

Data inscrierii: 19 Sep 2007 Mesaje: 2299
Motto: Sky is not the limit, it's the target Localitate: Bucuresti // Cracovia
|
Trimis: 05 Dec 2007 23:40 Download mesaj |
|
|
|
ti le-as cumpara eu, Ovidiu,
dar sincer sa fiu, chiar nu as avea ce sa fac cu ele; am deja 2 seturi de oculare (de fapt 3, daca stau bine sa ma gandesc), insa nu plossl... bune oricum. poate doar sa le pun la pachet cu luneta pe care o am de vanzare.. ar fi fost o chestie
in aceeasi ordine de idei, ar fi o ocazie extraordinara, acum de sarbatori, sa-si faca cineva un astfel de cadou. care-i acum pe faza se poate alege si cu un instrument bun si cu ocularele mult visate.
bafta! _________________ *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
___CER SENIN!___
_________________ |
|
Sus |
|
 |
Ovidiu M. Membru

|
Trimis: 06 Dec 2007 18:42 Download mesaj |
|
|
|
Multumesc la amandoi!
Preturile sunt cred cam la 50% fata de tot ce se gaseste in Ro.
Pentru cine doreste o bucata sau mai multe din set pret separat pe PM. In principiu cu 15-20% mai mare decat media rezultata per bucata a pretului de set. |
|
Sus |
|
 |
raduM Membru

Data inscrierii: 13 Noi 2006 Mesaje: 1159
Motto: File not found. Nobody leaves the room! Localitate: Romania
|
Trimis: 06 Dec 2007 18:51 Download mesaj |
|
|
|
Daca primim al 13-lea salariu inainte de a le vinde tu, eu voi fi clientul tau pentru super plossl.  _________________ הבה נגילה |
|
Sus |
|
 |
Ovidiu M. Membru

|
Trimis: 06 Dec 2007 21:07 Download mesaj |
|
|
|
Ok RaduM De Plosslurile simple vad ca nu intreaba nimeni. Pesemne ca or sa-mi ramana mie in caz ca decid sa-mi iau telescop pe frigurile astea  |
|
Sus |
|
 |
Ovidiu M. Membru

|
Trimis: 07 Dec 2007 14:56 Download mesaj |
|
|
|
Vreau sa indulcesc si mai mult oferta. Vreau sa fie irezistibila
Setul de Plossluri simple il las la pretul de 300 de lei
Setul de SuperPlossl ramane la acelasi pret de 450 de lei.
Cu transport si taxa pe valoare estimez ca se mai adauga aproximativ 12-15 lei per set.
Holidays are coming.....  |
|
Sus |
|
 |
Ovidiu M. Membru

|
Trimis: 10 Dec 2007 17:59 Download mesaj |
|
|
|
SP-urile rezervate. |
|
Sus |
|
 |
raduM Membru

Data inscrierii: 13 Noi 2006 Mesaje: 1159
Motto: File not found. Nobody leaves the room! Localitate: Romania
|
Trimis: 11 Dec 2007 00:07 Download mesaj |
|
|
|
Citat: | Din pacate, SP-urile le-a cam insfacat altcineva. Daca doresti Plossurile simple la 300 de lei, ti le opresc pe astea. Daca nu, atunci eventual as putea sa mai aduc inca un set de SP-uri identice cu primele tot la 450 de lei, dar cred ca ar ajunge deja cam dupa anul nou...
Astept un raspuns. |
Nu, Ovidiu7. Tocmeala e pentru tine. Eu am spus un lucru si ramane spus. Subiectul e incheiat, pentru mine.
Doar un mic banc (nu de alta, dar chestia cu "inșfăcatu' " mă cam deranjează, mai ales când vorbim în privat. Privatul nu e pentru a fi ci este pentru a nu fi:)
Cica, vine Stefan - Babanu... in fata ostii *pe deal - si:
- osteeeeeeeeeeeeni ! maine, luptam !
- Luptam, Maria-ta.... (raspund oștenii)
- Mă, da' veniți, nu fiți... c-am vorbit cu omu' .
Bine, noi n-am prea vorbit, asa e. Dar si lipsa de vorba e, pentru mine, un angajament. _________________ הבה נגילה |
|
Sus |
|
 |
Ovidiu M. Membru

|
Trimis: 11 Dec 2007 09:50 Download mesaj |
|
|
|
Nu pot sa inteleg de ce te-ai simtit lezat. Iar sa quotezi un text de PM pe public nu mi se pare fair play din partea ta; si oricum nu vad cu ce as fi fost eu nerezonabil.
Ai spus ca daca NU LE VAND pana iei al 13 salariu le iei tu. Singurul angajament aici este sub conditie temporala si m-as fi dovedit neserios daca DUPA ce ai fi luat al 13 salariu si m-ai fi anuntat , le-as fi vandut altcuiva.
Ti-am trimis PM-ul pentru a te ajuta iar tu l-ai perceput , din punctul eu de vedere, gresit, fara niciun temei .
P.S- chestia cu insfacatul s-a vrut o mica gluma...
- in dreptul civil roman lipsa de vorba, in principiu, NU este un angajament; |
|
Sus |
|
 |
Ovidiu M. Membru

|
Trimis: 13 Dec 2007 21:00 Download mesaj |
|
|
|
Setul de Superplossluri s-a vandut.
Pentru ca sunt convins ca nu-mi voi lua in iarna asta telescop, vreau sa las in continuare setul de Plossuri la un pret cu adevarat greu de ignorat.
Pret pentru set de 6 Plossluri noi : 270 de lei. De data aceasta nu se mai negociaza, pretul fiind mult sub cel din Romania.
Transport inca 10 lei prin Posta Romana. |
|
Sus |
|
 |
Ovidiu M. Membru

|
Trimis: 16 Dec 2007 13:45 Download mesaj |
|
|
|
Ultimul si ultimul pret pentru 6 Plossuri noi:
250 de lei |
|
Sus |
|
 |
Ovidiu M. Membru

|
Trimis: 19 Dec 2007 12:27 Download mesaj |
|
|
|
Ovidiu7 a scris: | Ultimul si ultimul pret pentru 6 Plossuri noi:
250 de lei |
Un up pentru un set de Plossluri la aprox. 40% din preturile de pe piata noastra..... |
|
Sus |
|
 |
|