Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 233860 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2834 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Despinarom |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 627 la data de Lun Oct 21, 2024 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Leon Leon Membru

Data inscrierii: 19 Feb 2021 Mesaje: 5
|
Trimis: 20 Feb 2021 01:22 Download mesaj |
Titlul subiectului: Leon - incepator - sper sa invat mai multe |
|
|
|
Salut,
Sunt Leonard, stau in Bucuresti, lucrez mult la birou si caut motive sa ies din casa ))
Acum ceva timp mi s-a pus pata sa imi cumpar un telescop, dar dupa ce am realizat ca neavand masina nu il voi putea folosi destul de des din locatii mai pustii, am decis sa ma orientez spre o luneta terestra dar documentandu-ma mai mult am realizat ca o sa am nevoie de un trepied si imi va fi greu sa il iau la mine oriunde si oricand asa ca am decis sa incep sa studiez piata binoclurilor .
Planuiesc sa am parte de mai multe drumetii la munte anul asta si asta ar fi un motiv in plus sa caut un binoclu.
Plus plimbarile prin parcuri si observatiile prin oras sau pe la tara (oi, capre, vecine).
Glumesc, nu prea sunt oi pe unde stau eu dar vecine capre da
O sa adaug un post pe pagina de achizitii instrumente legat de ce am cautat si ce imi doresc de la un binoclu.
Va multumesc,
Leon |
|
Sus |
|
 |
MariusP Moderator

Data inscrierii: 20 Iun 2007 Mesaje: 4202
|
Trimis: 20 Feb 2021 18:24 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Bine ai venit (si aici... )!
Am vazut ca initial ai scris aici despre binocluri, dar apoi ti-ai editat mesajul cu intentia de a posta la "Achizitii..."
Deoarece ai patit sa fii blocat de sistemul antispam, vreau sa atrag atentia ca o postare cu multe link-uri nu face bine la sistemul automat de protectie antispam!
Succes la ce-ti doresti! |
|
Sus |
|
 |
Leon Leon Membru

Data inscrierii: 19 Feb 2021 Mesaje: 5
|
Trimis: 20 Feb 2021 19:55 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Da, am postat un mesaj mai lung dar am decis sa postez partea legata de recomandare pe pagina de achizitii ca sa nu stric organizarea pe care o aveti la forum.
Cred ca imi cresc si sansele de raspuns asa )) |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|