Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 233913 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2834 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Despinarom |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 627 la data de Lun Oct 21, 2024 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
StarChild Membru

Data inscrierii: 29 Mar 2011 Mesaje: 1603
Motto: tata si sot in primul rand...restul neesentiale... :-) Localitate: Timisoara
|
Trimis: 03 Dec 2018 18:17 Download mesaj |
Titlul subiectului: Demontare picioare otel de la trepiedul AZEQ5 (EQ5, EQ6) |
|
|
|
Salutari
A desfacut cineva tuburile de otel de la un trepied de EQ5 (6) ? Imi puteti spune cum sunt prinse tuburile de capetele turnate?
Am gasit niste suruburi inbus ingropate foarte mici (4 la fiecare capat de teava), le-am desfacut, dar teava nu iese din capatul turnat. Sunt cumva lipite?
Ma rog, eu vreau sa scot tevile (picioarele ) de la trepiedul scurt de la AZ EQ5, dar e la fel cu cel de EQ5/6.
Descriere: |
suruburile alea inbus din capete le-am desfacut, dar tubul tot nu a iesit din capetele turnate. |
|
Marime fisier: |
292.44 kb |
Vizualizat: |
de 2926 ori |

|
_________________ PIERDUT FOTON!!! DECLAR NUL !!! |
|
Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 6850
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 03 Dec 2018 18:55 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu am desfacut un trepied Celestron, similar cu cel de EQ6. Capetele nu au iesit usor, dar nu tin minte sa fi vazut urme de adeziv. Totusi e posibil sa fie si ceva adeziv pus acolo, pentru o mai buna rigidizare a capetelor, care e importanta in pozitia aia.
_________________ Dragos N |
|
Sus |
|
 |
StarChild Membru

Data inscrierii: 29 Mar 2011 Mesaje: 1603
Motto: tata si sot in primul rand...restul neesentiale... :-) Localitate: Timisoara
|
Trimis: 02 Mar 2019 21:22 Download mesaj |
|
|
|
Am incercat zilele trecute sa incalzesc (cu pistolul de aer cald) partile din aluminiu, in ideea ca se vor dilata mai mult decat tevile de otel (care nu le-am incalzit direct) si astfel se vor desprinde mai usor.... a fost un esec operatiunea.
Alte idei? cum pot scoate tevile de otel din piesele de aluminiu...nedistructiv evident.
_________________ PIERDUT FOTON!!! DECLAR NUL !!! |
|
Sus |
|
 |
valy Membru

Data inscrierii: 21 Iul 2005 Mesaje: 11250
|
|
Sus |
|
 |
Remus Boldis Membru

Data inscrierii: 03 Iun 2014 Mesaje: 464
|
Trimis: 02 Mar 2019 22:25 Download mesaj |
|
|
|
Dupa cum scrie pe cloudynights treaba pare complicata. Sunt lipite cu un superlipici. Poate ar fi bine sa reevaluezi proiectul si sa incerci altceva.
_________________ 0770403936 |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|