Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Celly Membru

Data inscrierii: 14 Oct 2011 Mesaje: 184
Motto: Suntem doar o specie de maimute avansate de pe o mica planeta a unei stele banale.Dar putem intelege Universul...asta ne face foarte speciali. Localitate: Curtea de Arges
|
Trimis: 14 Feb 2015 15:54 Download mesaj |
Titlul subiectului: Salutare |
|
|
|
Din intamplare are cineva un SynScan Holder pentru Dobson? daca nu ii mai este de trebuinta as dori sa il achizitonez...motivul.....am trecut Dob-ul de la AutoTrak la GoTo. Cer senin tuturor. _________________ Reflector newtonian Dobson 203mm Flextube Pyrex GoTo Sky-Watcher.Binoclu 7x50 |
|
Sus |
|
 |
Celly Membru

Motto: Suntem doar o specie de maimute avansate de pe o mica planeta a unei stele banale.Dar putem intelege Universul...asta ne face foarte speciali. Localitate: Curtea de Arges
|
Trimis: 02 Mar 2015 00:43 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Un link ceva.....vre-o indrumare spre un magazin?  _________________ Reflector newtonian Dobson 203mm Flextube Pyrex GoTo Sky-Watcher.Binoclu 7x50 |
|
Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 6863
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 02 Mar 2015 09:28 Download mesaj |
|
|
|
Nu stiu daca se vinde separat pe undeva. Din ce am vazut, SW nu prea pun pe piata multe piese de schimb. Cred ca cel mai bine ar fi sa incerci sa-ti faci tu unul. _________________ Dragos N |
|
Sus |
|
 |
Celly Membru

|
Trimis: 02 Mar 2015 10:15 Download mesaj |
|
|
|
Dap asa este...am inprovizat ceva asemanator ( am sperat ca se gaseste pe undeva) multumesc frumos. Cer senin _________________ Reflector newtonian Dobson 203mm Flextube Pyrex GoTo Sky-Watcher.Binoclu 7x50 |
|
Sus |
|
 |
Celly Membru

|
Trimis: 04 Mar 2015 11:28 Download mesaj |
|
|
|
Rezolvat...o sa il primesc de la Astromagazin...tanks se poate inchide. _________________ Reflector newtonian Dobson 203mm Flextube Pyrex GoTo Sky-Watcher.Binoclu 7x50 |
|
Sus |
|
 |
|