Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
achy1978 Membru

Data inscrierii: 24 Dec 2007 Mesaje: 1544
Motto: In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10000 de oameni. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e: "Cum ii voi influenta? Localitate: Targu Jiu
|
Trimis: 08 Oct 2014 21:09 Download mesaj |
Titlul subiectului: Luna plina - inainte de eclipsa |
|
|
|
Salut,
Am realizat impreuna cu Andrei Juravle o animatie in care Luna traverseaza un camp de stele din apropierea stele HIP2166.
Campul de stele este o compozitie RGB (mozaic din 12 panouri) din cadre achizitionate la expuneri de 300 sec. Atik 314L+, Equinox 120 ED, Filtre Baader, NEQ6 PRO.
Luna a fost achzitionata de Andrei Juravle cu un DSLR (detaliile tehnice nu le am ... poate le va pune Andrei)
https://www.youtube.com/watch?v=w2M3NA1OvTA _________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
Sus |
|
 |
2SKY Membru

Data inscrierii: 19 Dec 2012 Mesaje: 2838
|
Trimis: 08 Oct 2014 23:12 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Interesant , parca ar fi Star Wars 7 . De unde sound-ul ? . Cum se vede o eclipsa totala de luna in plina zi ? dispare se coloreaza ? . Am inteles ca ora a fost intre 12-13 . |
|
Sus |
|
 |
achy1978 Membru

Motto: In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10000 de oameni. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e: "Cum ii voi influenta? Localitate: Targu Jiu
|
Trimis: 09 Oct 2014 08:49 Download mesaj |
|
|
|
Pai evenimentul simulat acolo este cu 12 ore inainte de eclipsa _________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
Sus |
|
 |
Kirk Spock Membru

Data inscrierii: 29 Noi 2013 Mesaje: 197
Motto: "Let's see what's out there." Localitate: SF
|
Trimis: 09 Oct 2014 10:04 Download mesaj |
|
|
|
Frumos era sa-l fi prins si pe Uranus, ca era si el prin zona... |
|
Sus |
|
 |
achy1978 Membru

|
Trimis: 09 Oct 2014 18:22 Download mesaj |
|
|
|
Era frumos, insa Luna a ajuns langa Uranus exact in momentul de maxim al eclipsei ... asa ca, ca sa pot continua animatia ar fi trebuit sa am colaboratori prin Hawaii. _________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
Sus |
|
 |
|