Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 233872 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2834 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Despinarom |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 627 la data de Lun Oct 21, 2024 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
stoica.dana Membru

Data inscrierii: 09 Feb 2007 Mesaje: 3
|
Trimis: 10 Feb 2007 00:36 Download mesaj |
Titlul subiectului: Dana Stoica |
|
|
|
Sunt studenta in anul IV la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din Bucuresti, sectia Spaniola/ Franceza.
Mereu am vrut sa descopar ce se afla pe bolta de deasupra capului meu, dar de astronomie de amatori pot spune ca m-am apucat de putina vreme, de prin 2005 am inceput sa citesc mai multe in aceste sens. Sunt membra a SARM si a Astroclubului Bucuresti. In prezent urmez cursul de astronomie tinut la Observatorul Bucuresti si merg la observatii de cate ori se poate, destul de rar pentru moment dat fiind ca nu prea am timp in aceasta perioada. Anul acesta am fost pentru prima data la observarea unui curent meteoric, respectiv Geminidele. A fost o noapte de neuitat cu un bolid de -6, daca imi aduc bine aminte. Tot anul acesta am observat si cometa McNaught, alt moment de neuitat!
Imi doresc sa ma implic in mai multe domenii ale astronomiei, inca mai am multe de invatat. |
|
Sus |
|
 |
alexconu Membru

Data inscrierii: 10 Mai 2005 Mesaje: 610
|
Trimis: 10 Feb 2007 01:54 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
bienvenido |
|
Sus |
|
 |
Catalin Paduraru Membru

Data inscrierii: 08 Mai 2006 Mesaje: 2285
|
Trimis: 10 Feb 2007 03:04 Download mesaj |
|
|
|
Buenas te recuerdas de mi? El Senior Serpienta Si acum lansand gluma la o parte bine ai venit. Ma bucur ca inca esti fan astro. Sincer sa fiu cand ne-am cunoscut prima data am crezut ca vei renunta dupa ce vei vedea ce implica a fi astronom amator. Dar ma bucur ca esti cu noi in "spatele liniilor inamice".
Numai bine! |
|
Sus |
|
 |
stoica.dana Membru

|
Trimis: 10 Feb 2007 13:52 Download mesaj |
|
|
|
Muchisimas gracias por la bienvenida! Claro hombre que me acuerdo de ti, como te podria olvidar?
Hehe, cum sa ma las de astro? Asa fatza am eu? ) Pentru moment nu prea am timp, din motive obiective, dar o sa vina si momentul in care o sa ma fac auzita
Hai cer senin si cielo despejado tuturor! |
|
Sus |
|
 |
Abel Cavași Membru

Data inscrierii: 17 Iul 2006 Mesaje: 2527
Motto: Un șchiop mergând pe drumul drept ajunge înaintea celui rătăcit care aleargă. (Spinoza) Localitate: România, Satu Mare
|
Trimis: 10 Feb 2007 21:42 Download mesaj |
|
|
|
Bine ai venit, Dana! Mult succes în tot ceea ce întreprinzi! _________________ Oamenii sunt extrem de valoroși |
|
Sus |
|
 |
stoica.dana Membru

|
Trimis: 10 Feb 2007 22:39 Download mesaj |
|
|
|
Mersi frumos!  |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|